ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Υπέγραψε ο Τσουαμενί για τα επόμενα έξι χρόνια

Ο Ορελιέν Τσουαμενί με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας
Ο Ορελιέν Τσουαμενί με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας © 2022 DANIEL COLE / AP IMAGES

Η Ρεάλ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τη Μονακό για την απόκτηση του Ορελιέν Τσουαμενί, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τους "μερένγκες" για τα επόμενα έξι χρόνια. Η παρουσίασή του 22χρονου θα γίνει την Τρίτη στις 14 Ιουνίου.

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (11/6) η μεταγραφή του Ορελιέν Τσουαμενί από τη Μονακό στη Ρεάλ, με τις δύο ομάδες να έρχονται σε οριστική συμφωνία για τον 22χρονο μέσο.

Στην ανακοίνωση ο ισπανικός σύλλογος γνωστοποίησε, ότι ο Γάλλος διεθνής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι ετών, με την παρουσίασή του να πραγματοποιείται την Τρίτη 14 Ιουνίου, μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδας της Γαλλίας στο Nations League.

Το συνολικό πακέτο της μεταγραφής του μάλιστα άγγιξε τα 80 εκατομμύρια ευρώ και έγινε ο τέταρτος πιο ακριβός παίκτης στην ιστορία της Ρεάλ, σύμφωνα με την MARCA.

Τη φετινή σεζόν ο Τσουαμενί αγωνίστηκε 50 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό πέντε γκολ και τρεις ασίστ. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα, με την οποία έχει αγωνιστεί εννέα φορές και έχει πετύχει ένα γκολ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ