ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για Μπέλιγχαμ, ανακοινώνεται μέχρι τα μέσα Ιουνίου

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ @ 2023 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεταγραφή του Τζουντ Μπέλιγχαμ στη Ρεάλ έχει ξεκινήσει και σύμφωνα με την AS στόχος των Μαδριλένων είναι να οριστικοποιηθεί η συμφωνία σύντομα και τον ανακοινώσουν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ αποχαιρέτησε την Bundesliga ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν και πλέον ετοιμάζεται για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 19χρονος μετά τη συμφωνία των Μαδριλένων με την Ντόρτμουντ για τη μεταγραφή του ετοιμάζεται να φορέσει τα λευκά. Το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, με την αντίστροφη μέτρηση να έχει ξεκινήσει.

Όπως αναφέρει η AS, στόχος της Ρεάλ είναι κλείσει το deal και να ανακοινώσει τον Άγγλο μέσο μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.

Η μεταγραφή βρίσκεται στην τελική ευθεία, αλλά δεν έχει επιτευχθεί ακόμη οριστική συμφωνία λόγω των διαφορών στο οικονομικό σκέλος.

Η Ρεάλ προσφέρει 100 εκατ. ευρώ, ενώ οι Βεστφαλοί δεν πέφτουν κάτω από τα 150 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, τα μπόνους επίτευξης στόχων είναι μία παράμετρος που μπορεί να είναι καθοριστική για το κλείσιμο της συμφωνίας.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ