ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του Κάρλο Αντσελότι

Ο Κάρλο Αντσελότι
Ο Κάρλο Αντσελότι @ 2022 JOAN MATEU PARA / AP IMAGES

Οι ιθύνοντες τη Ρεάλ Μαδρίτης προτίθενται να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον Κάρλο Αντσελότι ως ανταμοιβή για την καλή εικόνα που παρουσιάζει η πρωταθλήτρια Ευρώπης επί των ημερών του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε εξαιρετικά και τη φετινή σεζόν, ούσα στην κορυφή της βαθμολογίας ενώ είχε και νικηφόρα πρεμιέρα στους ομίλους του Champions League. Αυτό πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό και ο Κάρλο Αντσελότι, από τον οποίο οι διοικούντες τη Ρεάλ είναι αρκετά ευχαριστημένοι μαζί του.

Σε τέτοιον βαθμό που σκέφτονται ήδη να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, όπως αναφέρει σημερινό (10/09) δημοσίευμα της MARCA, παρότι το ισχύον συμβόλαιο του Ιταλού πολύπειρου κόουτς έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Μέχρι στιγμής έχει κερδίσει τους τέσσερις από τους πέντε τίτλους που έχουν διεκδικήσει οι Μαδριλένοι, ενώ διατηρεί τα αποδυτήρια σε εξαιρετική κατάσταση, παρότι είχε να διαχειριστεί καταστάσεις όπως του Μπέιλ, του Ισκό και του Αζάρ. Φυσικά δεν βιάζονται στο στρατόπεδο των Μαδριλένων για το νέο συμβόλαιο, όμως η νέα συμφωνία είναι στα σκαριά.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ