ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ξανά στην αποστολή ο Μιλιτάο μετά από 232 ημέρες

Ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ, Έντερ Μιλιτάο, σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα
Ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ, Έντερ Μιλιτάο, σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα @2023 JEFFREY MCWHORTER/AP IMAGES

Ο Έντερ Μιλιτάο αρχίζει σιγά σιγά να αφήνει πίσω του τον εφιάλτη του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στην αρχή της σεζόν, με τον Βραζιλιάνο στόπερ να επιστρέφει σε αποστολή της Ρεάλ -για το ματς με την Αθλέτικ- μετά από απουσία 232 ημερών.

Ήταν 12 Αυγούστου 2023 όταν ο Έντερ Μιλιτάο είχε ραντεβού με την ατυχία, με τον Βραζιλιάνο διεθνή στόπερ να χτυπάει στο ματς πρωταθλήματος με την Αθλέτικ στο "Σαν Μαμές" και τη διάγνωση να επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους των ανθρώπων της Ρεάλ κάνοντας λόγο για ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Έκτοτε, ο Μιλιτάο έμεινε για σχεδόν οκτώ μήνες εκτός δράσης ωστόσο δούλεψε σκληρά στο πλαίσιο της αποθεραπείας του, με την ανταμοιβή να έρχεται το Σάββατο (30/03) όταν βρέθηκε στην αποστολή των Μαδριλενων για το ματς στο "Μπερναμπέου" κόντρα στην Αθλέτικ το βράδυ της Κυριακής.

Επιστροφή στην αποστολή που έρχεται 232 ημέρες μετά από την τελευταία παρουσία του σε αποστολή των μερένγκες, με τον Κάρλο Αντσελότι να την έχει προαναγγείλει λίγη ώρα νωρίτερα, τονίζοντας στη συνέντευξη Τύπου:

"Ο Μιλιτάτο επιστρέφει την Κυριακή, αυτή είναι η σημαντικότερη είδηση. Δεν είναι ακόμη στο 100% επειδή του έχει καιρό να παίξει ποδόσφαιρο αλλά είναι καλά μετά από τον τραυματισμό του.

Αυτή είναι μία εξαιρετική είδηση για όλους. Είχαμε την ατυχία του τραυματισμού του Κουρτουά αλλά θα επιστρέψει σύντομα", είπε χαρακτηριστικά ο Αντσελότι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ