LA LIGA

Ρεάλ - Βαλένθια 4-1: Βινίσιους και Μπενζεμά έληξαν την κουβέντα

Ο Βινίσιους της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βαλένθια για τη La Liga 2021-2022 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022
Ο Βινίσιους της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βαλένθια για τη La Liga 2021-2022 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022 © 2022 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Η Ρεάλ επέστρεψε στις νίκες για τη La Liga και με το 4-1 επί της Βαλένθια στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" χάρη στους Βινίσιους και Καρίμ Μπενζεμά απέκτησε ξανά διαφορά ασφαλείας από τη Σεβίλλη.

Η Ρεάλ επιβλήθηκε με 4-1 της Βαλένθια στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", επέστρεψε στις νίκες στη La Liga και πηγαίνει στη Σαουδική Αραβία για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Supercopa με ιδανική ψυχολογία.

Οι "μερένγκες" ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ανά διαστήματα είχαν εγκατασταθεί έξω από την περιοχή του Γάσπερ Σίλεσεν, όμως για να πάρουν προβάδισμα χρειάστηκαν ένα πέναλτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν την ώρα του αγώνα τόσο η Βαλένθια όσο και ο Ζεράρ Πικέ.

Ο Καζεμίρο έπεσε στα πόδια του αντιπάλου του, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι και ο Καρίμ Μπενζεμά εκτέλεσε εύστοχα για να φτάσει τα 300 γκολ σε 584 αγώνες με τη Ρεάλ (πίσω μόνο από Κριστιάνο, Ραούλ και Αλφρέδο ντι Στέφανο). Στο 2ο ημίχρονο, ο Βινίσιους με δύο γρήγορα γκολ "κλείδωσε" τη νίκη των γηπεδούχων, που είχαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Οι "νυχτερίδες" μείωσαν με τον Γκονσάλο Γκέντες, ο οποίος είδε τον Τιμπό Κουρτουά να αποκρούει το πέναλτί του, αλλά πήρε το ριμπάουντ κι έκανε το 3-1, όμως τον τελευταίο λόγο είχε ο Μπενζεμά που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ