CHAMPIONS LEAGUE

Ρεάλ - Τσέλσι: "Αξίζαμε τη νίκη" το σχόλιο του Τούχελ, σωστό το αποτέλεσμα η γνώμη του Ζιντάν

Chelsea's head coach Thomas Tuchel gives instructions from the side line during the English Premier League soccer match between West Ham United and Chelsea at London Stadium, London, England, Saturday, April 24, 2021. (Andy Rain/Pool via AP)
Chelsea's head coach Thomas Tuchel gives instructions from the side line during the English Premier League soccer match between West Ham United and Chelsea at London Stadium, London, England, Saturday, April 24, 2021. (Andy Rain/Pool via AP) @ 2021 ANDY RAIN/ASSOCIATED PRESS

Ο Τόμας Τούχελ εξέφρασε την άποψη πως βάσει εμφάνισης η Τσέλσι άξιζε να φύγει με τη νίκη από το "Αλφρέδο Ντι Στέφανο" απέναντι στην Ρεάλ, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να θεωρεί δίκαιο το 1-1 και να τονίζει πως η ομάδα του παίζει καλά εκτός έδρας.

Αήττητος για πέμπτο ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στην Ρεάλ έμεινε ο Τόμας Τούχελ, το γεγονός αυτό ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να του προσφέρει φουλ ικανοποίηση για το 1-1 που έφερε η Τσέλσι στον πρώτο ημιτελικό του Champions League στην Μαδρίτη, με τον Γερμανό να θεωρεί πως με την εικόνα της στο πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να είχε πετύχει κάτι περισσότερο που να της χάριζε τη νίκη.

"Αρχίσαμε με μεγάλη επιθετικότητα, με θάρρος και ποιότητα. Από τον τρόπο που παίξαμε, αξίζαμε τη νίκη, επειδή είχαμε πολλές ευκαιρίες και συχνά δεν είμαστε ακριβείς και εύστοχοι στα τελευταία μέτρα. Έπειτα δυστυχώς η Ρεάλ βρήκε το γκολ μέσα από μία στημένη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε περισσότερο ένα παιχνίδι τακτικής όπου φάνηκε η κόπωση των δύο ομάδων, αν είχαμε μία ημέρα ξεκούρασης περισσότερη θα τα είχαμε πάει καλύτερα.

Δεν ξέρω πώς να πάρω αυτό το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το ματς πιο νωρίς που τα είχαμε πάει πραγματικά καλά, κρίμα, στο δεύτερο ημίχρονο πάντως αμυνθήκαμε πολύ καλά", τόνισε ο Γερμανός, που ερωτηθείς για τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Βέρνερ στο 10ο λεπτό, απάντησε ως εξής:

"Έκανε ένα μεγάλο λάθος κόντρα στην Γουέστ Χαμ αλλά και με την Ρεάλ αλλά δεν θα πρέπει να καθόμαστε και να κλαίμε για αυτό. Θα είναι θυμωμένος και μετά από μία ημέρα ξεκούρασης θα είναι ακόμα πιο συγκεντρωμένος. Αν σκοράρει στο επόμενο ματς, ουδείς θα θυμάται το λάθος του με την Ρεάλ".

Από την πλευρά του ο Ζινεντίν Ζιντάν τόνισε ότι τα πάντα θα κριθούν στον αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων την ερχόμενη εβδομάδα στο "Στάμφορντ Μπριτζ". "Βγάλαμε κούραση στο πρώτο ημίχρονο ενώ τα πήγαμε καλύτερα στο δεύτερο. Η Τσέλσι κατέβηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, είναι μία δυνατή και γρήγορη ομάδα, αλλά στο φινάλε το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Θέλαμε να πιέσουμε ψηλά, αλλά δεν μπορούσαμε να ανέβουμε καλά και όλα έγιναν πιο περίπλοκα μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Βελτιωθήκαμε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο όπου ελέγξαμε καλύτερα το ματς. Τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς, είμαστε ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα σε έναν πολύ ισορροπημένο ματς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Andy Rain/Associated Press

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΕΛΣΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ