ΤΣΕΛΣΙ

Ρεάλ - Τσέλσι: Η τρομερή εμφάνιση του Ενγκολό Καντέ

Ο Ενγκολό Καντέ από την αναμέτρηση Ρέαλ-Τσέλσι για τα ημιτελικά του Champions League /27-4-2021
Ο Ενγκολό Καντέ από την αναμέτρηση Ρέαλ-Τσέλσι για τα ημιτελικά του Champions League /27-4-2021 2021 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Ο Ενγκολό Καντέ ήταν ένας εκ των κορυφαίων για την Τσέλσι στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πολύ καλή εικόνα της ομάδας του Τόμας Τούχελ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Τσέλσι στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση επί ισπανικού εδάφους για τα ημιτελικά του Champions League.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ ήταν σε γενικές γραμμές ανώτερη από τους Μαδριλένους, κάτι που εν πολλοίς οφείλεται στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Ενγκολό Καντέ, ο οποίος απέσπασε τα θετικά σχόλια του Σεσκ Φάμπρεγκας.

Ο πρώην μέσος των Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ ανέφερε: "Ο Καντέ πάντα ήταν ένας μεγάλος παίκτης. Ποτέ δεν υπήρχε αμφιβολία γι' αυτόν. Παίζει για δύο παίκτες".

Και πράγματι αν δούμε τον χάρτη με το πεδίο δράσης του Ενγκολό Καντέ θα δούμε, ότι ο Γάλλος μέσος ήταν ο κλασσικός "πασπαρτού" των Λονδρέζων. Είχε 21 κερδισμένες μονομαχίες, ενώ είχε συνολικά έξι επιτυχημένες ντρίμπλες, με τους παίκτες της Ρεάλ να έχουν όλοι μαζί συνολικά πέντε.

Πέραν αυτών, ο Καντέ είχε 88% επιτυχία στις πάσες, 79 επαφές με την μπάλα, μια αναχαίτιση, ένα επιτυχημένο τάκλιν και ένα κερδισμένο φάουλ.

Τα στατιστικά του Ενγκολό Καντέ:

Τα στατιστικά του Ενγκολό Καντέ
Τα στατιστικά του Ενγκολό Καντέ PRINT SCREEN/ TWITTER_@STATMANDAVE

Photo Credits: © 2021 Bernat Armangue/Associated Press

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ