ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Το δηκτικό σχόλιο του Βινίσιους για το σκληρό παιχνίδι των παικτών της Κάντιθ

Ρεάλ: Το δηκτικό σχόλιο του Βινίσιους για το σκληρό παιχνίδι των παικτών της Κάντιθ
@2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Βινίσιους ήταν έντονα εκνευρισμένος από το υπέρ το δέον δυναμικό παιχνίδι των παικτών της Κάντιθ απέναντι στην Ρεάλ στο "Μπερναμπέου" και στο φινάλε του αγώνα έδειξε την αγανάκτησή του μέσα από ένα αιχμηρό tweet.

Η Ρεάλ ξεπέρασε το εμπόδιο της Κάντιθ επικρατώντας με 2-1 το βράδυ της Πέμπτης (10/11) και μείωσε στους δύο πόντους την απόστασή της από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, σε ένα ματς πάντως που μόνο εύκολο δεν ήταν για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της La Liga.

Και αυτό γιατί οι Ανδαλουσιανοί έφεραν σε δύσκολη θέση τους μερένγκες που χρειάστηκε να περιμένουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να σφραγίσουν το τρίποντο, ενώ επιστράτευσαν ενίοτε δυναμικό παιχνίδι που εκνεύρισε τους παίκτες των γηπεδούχων.

Ένας εξ αυτών ήταν ο Βινίσιους που δέχτηκε πέντε φάουλ κατά τη διάρκεια του αγώνα και είχε νεύρα με αρκετούς παίκτες της Κάντιθ, με τον Βραζιλιάνο φορ της Ρεάλ να ξεσπάει μάλιστα κάποια στιγμή σε φάουλ που έγινε στον συμπαίκτη του, Ροντρίγκο, και να βλέπει την κίτρινη κάρτα του διαιτητή.

"Δόξα τω Θεώ ένα ακόμη παιχνίδι χωρίς τραυματισμό", έγραψε ο Βινίσιους στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter σε μια ξεκάθαρη νύξη για τους παίκτες της Κάντιθ.

Οι κόντρες του μάλιστα με κάποιους εξ αυτών είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρχει και "απάντηση", με τον αμυντικό μέσο της της Κάντιθ, Φάλι, να δηλώνει στις τηλεοπτικές κάμερες μετά το τέλος του αγώνα: "Υπάρχουν παίκτες που είναι θύματα στο γήπεδο. Ο Βινίσιους μάς είπε ότι είμαστε ομάδα δεύτερης κατηγορίας.

Στο ποδόσφαιρο λέμε ο ένας στον άλλο πολλά πράγματα, αλλά υπάρχουν όρια που δεν μπορούν να ξεπεραστούν".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ