ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Το "χωράφι" του Μπερναμπέου δεν τη σταματά

Στιγμιότυπο από το Ρεάλ - Μπέτις στο Μπερναμπέου
Στιγμιότυπο από το Ρεάλ - Μπέτις στο Μπερναμπέου © 2022 PABLO GARCIA / AP IMAGES

Για την κάκιστη κατάσταση του χορταριού στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και τις παγίδες κάνει λόγο ρεπορτάζ της Marca. Παρόλα αυτά η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει απτόητη.

Η Ρεάλ δεν σταματά πουθενά και συνεχίζει την πετυχημένη πορεία στη La Liga, επικρατώντας το Σάββατο (22/10) με 3-1 κόντρα στη Σεβίλλη.

Οι Ανδαλουσιανοί δεν μπόρεσαν να βάλουν φρένο στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, η οποία -με παιχνίδι περισσότερο- διεύρυνε τη διαφορά της από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα στο +6.

Εκτός όμως, από την καλή πορεία των "μερένγκες", η κατάσταση του Σαντιάγο Μπερναμπέου εξακολουθεί να αποτελεί θέμα συζήτησης.

Ρεπορτάζ της MARCA αμέσως μετά τη νίκη στάθηκε στην κάκιστη κατάσταση του χορταριού και τις "παγίδες" του αγωνιστικού χώρου, όπως ακριβώς τις χαρακτήρισε, δεδομένου ότι σε πολλά σημεία του γηπέδου απουσιάζει το χορτάρι.

Παρότι βέβαια, μόλις έναν μήνα πριν, τον περασμένο Σεπτέμβριο, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες με την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα, το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.

Ακόμα κι έτσι όμως, οι "μερένγκες" έχουν ξεκινήσει με φόρα και μετρούν σε 11 παιχνίδια στη La Liga 10 νίκες και μία ισοπαλία.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ