ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Ρεάλ: Το αστρονομικό ποσό που θα δώσει στον Εμπαπέ για πέντε χρόνια

Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντόρτμουντ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023
Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντόρτμουντ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 © 2023/MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Σύμφωνα με το BBC, το συμβόλαιο του Κιλιάν Εμπαπέ με τη Ρεάλ θα αποφέρει στον Γάλλο σταρ 15 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ θα λάβει επιπλέον 150 εκατ. ευρώ πριμ μεταγραφής.

Η Ρεάλ έδωσε τα χέρια με τον Κιλιάν Εμπαπέ, όμως σύμφωνα με το BBC ο Γάλλος σταρ δεν έχει υπογράψει ακόμα το συμβόλαιό του με τους "μερένγκες", που θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Ο 25χρονος συμφώνησε σε όλα με τη Ρεάλ, αλλά η συμφωνία θα ανακοινωθεί όταν πλέον θα είναι σίγουρο ότι οι δύο ομάδες δεν θα συναντηθούν στο Champions League.

Μάλιστα, το αγγλικό μέσο αποκάλυψε τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου, σύμφωνα με το οποίο ο Εμπαπέ θα λαμβάνει ετήσιες απολαβές ύψους 15 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που στην Παρί ο μισθός του ανέρχεται τον χρόνο στα 50 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, θα προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό επιπλέον 150 εκατ. ευρώ ως μπόνους μεταγραφής, που θα του καταβληθούν σε διάστημα πέντε ετών, ενώ θα διατηρήσει ένα ποσοστό των δικαιωμάτων της εικόνας του.

Αυτό σημαίνει πως μέχρι το 2029 η Ρεάλ θα δώσει στον Γάλλο 225 εκατ. ευρώ.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA LIGUE 1 ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ