ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Τσουαμενί έπεσε θύμα ρατσιστικής στο ματς με τη Μαγιόρκα

Ο Ορελιέν Τσουαμενί πανηγυρίζει γκολ του με την Ρεάλ κόντρα στην Μαγιόρκα | 13 Απριλίου 2024
Ο Ορελιέν Τσουαμενί πανηγυρίζει γκολ του με την Ρεάλ κόντρα στην Μαγιόρκα | 13 Απριλίου 2024 @2024 FRANCISCO UBILLA/AP IMAGES

Τα κρούσματα ρατσιστικών επιθέσεων δεν έχουν τελειωμό στην ποδοσφαιρική Ισπανία, με τελευταίο θύμα να είναι ο Ορελιέν Τσουαμενί κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του για το γκολ που πέτυχε για την Ρεάλ στην έδρα της Μαγιόρκα.

Λίγο πριν αρχίσει μία "διαβολοβδομάδα" για εκείνη, με διαδοχικά ματς-φωτιά απέναντι σε Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ πήρε την καλύτερη τονωτική ένεση, επικρατώντας με 1-0 της Μαγιόρκα εκτός έδρας και μένοντας στην κορυφή του πίνακα στην La Liga.

Σκόρερ του χρυσού γκολ των μερένγκες ήταν ο Ορελιέν Τσουαμενί στο 48ο λεπτό, με τον Γάλλο διεθνή μέσο να πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του το 1-0, που έμελε να μείνει μέχρι το φινάλε, αλλά να πέφτει θύμα μίας αήθης ρατσιστικής επίθεσης.

Αυτή έγινε από την πλευρά ενός νεαρού οπαδού της Μαγιόρκα, με τις τηλεοπτικές κάμερες να τον "συλλαμβάνουν" να μιμείται κινήσεις της μαϊμού θέλοντας να προσβάλλει τον Τσουαμενί αλλά και να πετάει ένα μπουκάλι με νερό από τις εξέδρες θέλοντας να χτυπήσει τους ποδοσφαιριστές του Αντσελότι.

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο συμβάν έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά αρνητικών περιστατικών με θύματα παίκτες της Ρεάλ, με τον Βινίσιους να έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο στόχαστρο και να γίνεται αποδέκτης ρατσιστικών επιθέσεων.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ