LA LIGA

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ατλέτικο 1-1: Μένουν πίσω οι Μαδριλένοι

Ο Ζοάο Φέλιξ πανηγυρίζει γκολ του στο ματς της Ατλέτικο με την Αλαβές
Ο Ζοάο Φέλιξ πανηγυρίζει γκολ του στο ματς της Ατλέτικο με την Αλαβές 2022 AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο αγώνας στο "Ανοέτα" ήταν απολαυστικό, είχε ευκαιρίες, δοκάρι και από ένα γκολ για Ρεάλ Σοσιεδάδ και Ατλέτικο, αποτέλεσμα που δεν ήθελε καμία από τις δύο ομάδες.

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Ατλέτικο αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 για την 4η αγωνιστική της La Liga, αποτέλεσμα που δεν βοηθάει καμία από τις δύο στους στόχους που έχουν θέσει για τη φετινή σεζόν.

Ο αγώνας είχε ευκαιρίες από τα πρώτα λεπτά, με τον Γιαν Όμπλακ να δείχνει τα αντανακλαστικά του και όταν δεν τα κατάφερνε, υπήρχε το δοκάρι σε προσπάθειες όπως αυτές του Μικέλ Μερίνο.

Το 1-0 σημειώθηκε αρκετά νωρίς, με τον Άλβαρο Μοράτα να συνεχίσει την "καυτή" εκκίνηση στη χρονιά με το τρίτο τέρμα του σε τέσσερις αγώνες. Ένα σουτ από τα 35 μέτρα του Χοσέ Χιμένες κατέληξε στο δοκάρι, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν με κάθε τρόπο το γκολ.

Οι "ροχιμπλάνκος" πήραν τα ηνία στο 2ο ημίχρονο, είχαν ακόμα ένα δοκάρι και περισσότερες τελικές, όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Άλεξ Μερίνο. Αντιθέτως, ο Ουμάρ Σαντίκ μπήκε στον αγώνα στην ανάπαυλα και στο 55' συνδύασε το ντεμπούτο του με το γκολ που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα στο εντυπωσιακό παιχνίδι.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ