ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Βαράν θέλει να επιστρέψει στη Γαλλία, φαβορί η Παρί

Ο Βαράν κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Ο Βαράν κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης © 2020 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Ο Ράφαελ Βαράν, σύμφωνα με την Confidencial, επιθυμεί να αποχωρήσει απ' τη Ρεάλ, ώστε να επιστρέψει στη Γαλλία, με την Παρί Σεν Ζερμέν να είναι το φαβορί για την απόκτησή του. Δεν τα παρατάει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ραφαέλ Βαράν είναι φευγάτος απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με την Confidencial έχει εκφράσει την επιθυμία του αποχωρήσει απ' τους μερένγκες, οι οποίοι θέλουν να τον πουλήσουν με την καλύτερη δυνατή τιμή, εφόσον το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Ο Γάλλος αμυντικός έχει ακουστεί για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θέλει να ενισχυθεί στα μετόπισθεν, ωστόσο σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ δύσκολα θα αγωνιστεί στην Αγγλία. Ο Βαράν επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Έτσι, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι το φαβορί για την απόκτησή του. Η Ρεάλ φέρεται να ζητάει το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο μπορούν να ικανοποιήσουν οι Παριζιάνοι. Οι κόκκινοι διάβολοι δεν θα παρατήσουν την υπόθεση, όμως θα πρέπει να περάσουν το υψηλό εμπόδιο της Παρί.

Ο Βαράν τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 41 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας και δύο γκολ. Αγωνίζεται στους μερένγκες από το 2011, όταν τον απέκτησαν απ' τη Λανς για το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ