ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Τα πέντε μεγάλα "άκυρα" που έριξε ο Ροντρίγκο για να μείνει στη Μαδρίτη

Ο Ροντρίγκο πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ματς της Ρεάλ με την Μπιλμπάο
Ο Ροντρίγκο πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ματς της Ρεάλ με την Μπιλμπάο © 2024 M. GRACIA JIMENEZ / AP IMAGES

Ο Ροντρίγκο παραμένει πιστός στη Ρεάλ και σύμφωνα με το Cadena Ser απέρριψε πέντε προτάσεις που του έγιναν για να αφήσει τη Μαδρίτη, λέγοντας "όχι" στις Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Παρί.

Ο Ροντρίγκο ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης της Ρεάλ επί της Μπιλμπάο σκοράροντας και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Η συνεισφορά ωστόσο, του Βραζιλιάνου επιθετικού τη φετινή σεζόν είναι μεγάλη, παίζοντας καθοριστικό τίτλο στην κούρσα τον μερένγκες για τον τίτλο.

Με 15 γκολ και οκτώ ασίστ σε 42 ματς σε όλες τις διοργανώσεις ο 23χρονος έχει αποτελέσει πόλο έλξης κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο ίδιος ωστόσο έχει κάνει ξεκάθαρο σε όλους πως δεν σκοπεύει να αφήσει τη Ρεάλ, τουλάχιστον αυτό το καλοκαίρι, με το Cadena Ser να αναφέρει ότι έχει απορρίψει ήδη πέντε προτάσεις ομάδων κολοσσών της Ευρώπης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ροντρίγκο είπε "όχι" στις Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Παρί και θα παραμείνει στη Μαδρίτη, όπου κι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΡΣΕΝΑΛ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ