ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Μόντριτς ανανεώνει μέχρι το 2023

Ο Λούκα Μόντριτς της Ρεάλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Champions League 2020-2021 στο "Άνφιλντ", Λίβερπουλ | Τετάρτη 14 Απριλίου 2021
Ο Λούκα Μόντριτς της Ρεάλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Champions League 2020-2021 στο "Άνφιλντ", Λίβερπουλ | Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 © 2021 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Η Ρεάλ αναμένεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Λούκα Μόντριτς που θα τον κρατάει για 11η σεζόν στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Η πρόκριση της Κροατίας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 φέρει και την υπογραφή του αρχηγού αυτής της ομάδας, Λούκα Μόντριτς. Ο 36χρονος μέσος έπαιξε σημαντικό ρόλο σε ακόμα μια επιτυχία της εθνικής ομάδας της χώρας του και αναμένεται να ηγηθεί αυτής και στο Κατάρ, πιθανότατα στην τελευταία παράστασή του με το εθνόσημο στο στήθος τον επόμενο χειμώνα.

Όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και διασυλλογικά, αφού η Ρεάλ ετοιμάζεται να του προσφέρει μονοετή επέκταση συνεργασίας, ώστε να παραμείνει στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" μέχρι το καλοκαίρι του 2023 κι αν το επιθυμεί να κλείσει εκεί τη σπουδαία καριέρα του.

Ο άνθρωπος που έσπασε το δίπλο Λιονέλ Μέσι - Κριστιάνο Ρονάλντο στα ετήσια βραβεία θα συμπληρώσει 11 σεζόν στους "μερένγκες" αν επιτευχθεί η συμφωνία και θα μείνει στην ιστορία του συλλόγου ως ένας από τους καλύτερους παίκτες του όλων των εποχών.

Από στοίχημα του Ζοζέ Μουρίνιο το καλοκαίρι του 2012 κατέληξε να πανηγυρίζει τέσσερα Champions League, δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο, τρία Super Cup Ευρώπης και άλλα τόσα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων με τη Ρεάλ, σε όλες τις επιτυχίες ως βασικό γρανάζι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ