ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Μαρσέλο κινδυνεύει να χάσει τη ρεβάνς με την Τσέλσι λόγω εκλογών

Real Madrid's Marcelo in action during the Spanish La Liga soccer match between Getafe and Real Madrid at the Alfonso Perez stadium in Getafe, Spain, Sunday, April 18, 2021. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Marcelo in action during the Spanish La Liga soccer match between Getafe and Real Madrid at the Alfonso Perez stadium in Getafe, Spain, Sunday, April 18, 2021. (AP Photo/Manu Fernandez) @ 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Ρεάλ Μαδρίτης κινδυνεύει να στερηθεί των υπηρεσιών του Μαρσέλο στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League με την Τσέλσι αφού παραμονή του ματς έχει κληρωθεί να δουλέψει σε εκλογικό κέντρο της Μαδρίτης. Διαβάστε το story.

Στον πρώτο ημιτελικό του Champions League ο Ζινεντίν Ζιντάν έδωσε στον Μαρσέλο φανέλα βασικού όμως στη ρεβάνς του Λονδίνου απέναντι στην Τσέλσι είναι πολύ πιθανό να μην τον έχει καν στη διάθεσή του, ούτε από τον πάγκο.

Αιτία κάποιος τραυματισμός ή τιμωρία του Βραζιλιάνου αλλά ένα τυχαίο γεγονός. Οι δημοτικές εκλογές που θα λάβουν χώρα παραμονή του δεύτερου ημιτελικού στην Μαδρίτη, με τον Βραζιλιάνο να έχει κληρωθεί για να εργαστεί σε εκλογικό κέντρο και να μην μπορεί να ταξιδέψει την επομένη στο Λονδίνο μόνος του αφού βάσει του ιατρικού πρωτοκόλλου σε εποχή κορονοϊού, είναι υποχρεωμένος να ταξιδεύει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξαιρεθεί ο Μαρσέλο από τα καθήκοντά του, κάτι όμως που φαντάζει δύσκολο αυτή τη στιγμή, αφού οι μοναδικές περιπτώσεις πολιτών για τους οποίους γίνεται εξαίρεση είναι εκείνοι που εργάζονται στο εθνικό σύστημα υγείας της χώρας.

Αυτό σημαίνει πως είτε θα έχουμε κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής και ο αριστερός φουλ-μπακ των πρωταθλητών Ισπανίας θα εξαιρεθεί των καθηκόντων του ή θα δεν τα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή και θα είναι υποχρεωμένος στις 5 Μαΐου να παρακολουθήσει από την τηλεόραση του σπιτιού το σπουδαίο ματς, με φόντο τον τελικό της Κωνσταντινούπολης στις 29 του ίδιου μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Manu Fernandez/Associated Press

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ