ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Κουρτουά την ενημέρωσε ότι δεν θα παίξει στο Euro 2024 με το Βέλγιο

Ο Τιμπό Κουρτουά με το βραβείο για τις συμμετοχές με την εθνική Βελγίου
Ο Τιμπό Κουρτουά με το βραβείο για τις συμμετοχές με την εθνική Βελγίου © 2023 GEERT VANDEN WIJNGAERT / AP IMAGES

Σύμφωνα με το Radio Marca, ο Τιμπό Κουρτουά (31) ενημέρωσε τη Ρεάλ ότι δεν θα αγωνιστεί στο Euro 2024 με την εθνική Βελγίου.

Ο Τιμπό Κουρτουά φαίνεται πως αποφάσισε να μην αγωνιστεί με την εθνική Βελγίου στο Euro 2024, παρότι θα έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του, κι όπως αναφέρει το Radio Marca έχει ήδη ενημερώσει τη Ρεάλ γι' αυτό.

Θυμίζουμε ότι ο Κουρτουά αναρρώνει από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο τον περασμένο Αύγουστο και μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε, παλεύει καθημερινά για να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό πίσω στην αγωνιστική δράση.

Σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις ο τερματοφύλακας της Ρεάλ το νωρίτερο που αναμένεται να επιστρέψει στη δράση είναι τον προσεχή Μάιο, δηλαδή λίγο πριν από το Euro 2024 (14 Ιουνίου - 14 Ιουλίου).

Φυσικά το ερώτημα έγκειται στο αν θα είναι 100% σε φόρμα μέχρι τότε, αλλά σίγουρα ο 31χρονος δεν θα ήθελε να ρισκάρει μετά την επιστροφή κάποιον νέο τραυματισμό.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΒΕΛΓΙΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ EURO EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ