ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: O Γιόβιτς χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Real Madrid's Luka Jovic turns after scoring a goal that was disallowed for offside position during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Leganes at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Luka Jovic turns after scoring a goal that was disallowed for offside position during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Leganes at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο τραυματισμός του Λούκα Γιόβιτς είναι σοβαρός και δεν αποκλείεται ο Σέρβος επιθετικός να τεθεί νοκ άουτ για τρεις μήνες και να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η πρώτη σεζόν του Λούκα Γιόβιτς στη Ρεάλ δεν κυλάει ιδανικά, αφού ο Σέρβος επιθετικός έχει γίνει πολλές φορές πρωταγωνιστής για αρνητικούς λόγους. Ο νεαρός φορ, αφού πρώτα "έσπασε" την καραντίνα μέσα στον Μάρτιο για να ταξιδέψει στη Σερβία για τα γενέθλια της συντρόφου του, τραυματίστηκε πριν από λίγες ημέρες ενώ έκανε ατομική προπόνηση στο σπίτι του, στη Μαδρίτη.

Ο τραυματισμός στο δεξί του πόδι (εξωαρθρικό κάταγμα στο οστό της φτέρνας) τον αφήνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, το οποίο μπορεί να φτάσει και τους τρεις μήνες. Σε μία τέτοια περίπτωση, και με την υποσημείωση πως θα έχουμε και πάλι αγωνιστική δράση, ο Γιόβιτς αναμένεται να χάσει όχι μόνο τους αγώνες της La Liga, αλλά και τη ρεβάνς των Μαδριλένων με τη Μάντσεστερ Σίτι για τη φάση των 16 του Champions League.

Την εφετινή σεζόν, ο 22χρονος επιθετικός είχε δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Photo Credits: AP Photo/Bernat Armangue

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ