Ρεάλ: Ο Εμπαπέ παρότρυνε τους συμπαίκτες του να μην χειροκροτήσουν την Μπαρτσελόνα

Η κάμερα απαθανάτισε τον Κιλιάν Εμπαπέ να παροτρύνει τους συμπαίκτες του να μην κάνουν pasillo στη νικήτρια του ισπανικού Σούπερ Καπ, Μπαρτσελόνα, και να αποχωρήσουν από την τελετή απονομής.
Η Μπαρτσελόνα ήταν η μεγάλη νικήτρια του ισπανικού Σούπερ Καπ, επικρατώντας της Ρεάλ με 3-2 για να φτάσει συνολικά τους 16 τίτλους στη διοργάνωση.
Ο Κιλιάν Εμπαπέ, που αγωνίστηκε 20 λεπτά στο παιχνίδι, ήταν απογοητευμένος με την εξέλιξη του αγώνα.
Αυτό φάνηκε και από την κάμερα, η οποία τον απαθανάτισε, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, να παροτρύνει τους συμπαίκτες του σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις να μην χειροκροτήσουν τους μπλαουγκράνα και να αποχωρήσουν από την τελετή απονομής.
Παρότι, η Ρεάλ έκανε pasillo στους Καταλανούς, οι παίκτες του Τσάμπι Αλόνσο δεν ανταπέδωσαν, με πολλούς να ακολουθούν τον Γάλλο σταρ.