ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ABC: "Ο Χάλαντ επιλέγει τη Ρεάλ με τις ευλογίες του Ραϊόλα"

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ © 2021 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Ο Έρλινγκ Χάλαντ είναι το πιο καυτό όνομα στην ευρωπαϊκή αγορά αυτή τη στιγμή, μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ. Οι φημολογίες για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του δίνουν και παίρνουν, ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει να κερδίζει έδαφος στην κούρσα. Άνθρωπος-κλειδί ο Μίνο Ραϊόλα, καταλυτικές οι καλές σχέσεις του Πέρεθ με τον CEO της Ντόρτμουντ.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ είναι ο επόμενος mega star του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οι επιδόσεις του ανεπανάληπτες στον αγωνιστικό χώρο με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο οι φημολογίες πως θα αλλάξει το ερχόμενο καλοκαίρι πόλη διαμονής δίνουν και παίρνουν.

Οι ομάδες είναι πολλές που ενδιαφέρονται από τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, μέχρι την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η τελευταία πάντως δείχνει να αποκτά και προβάδισμα στην κούρσα της… δημοπρασίας.

Ο Νορβηγός γκολτζής όπως αναφέρει το ισπανικό abc στη συνδρομητική του έκδοση δεν επιθυμεί να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς ψάχνει νέα κίνητρα. Ο παίκτης, όπως και ο superagent, Μίνο Ραϊόλα έχουν αφοσιωθεί στο να καταστρώσουν το πλάνο της επόμενης μέρας.

Κάπου εδώ έρχεται η Ρεάλ Μαδρίτης για να αποκτήσει προβάδισμα, αφού η μαδριλένικη ομάδα θέλει να χτίσει μια νέα ηγεμονία στην Ευρώπη και να βασιστεί το πρότζεκτ στον Χάλαντ, που αυτός θα είναι ο πρωταγωνιστής. Ο Νορβηγός κοιτάει με καλό μάτι το όλο εγχείρημα και το γεγονός ότι θα έχει μαέστρους τους Μόντριτς και Κρόος τον κάνει πιο ζεστό.

Καταλυτικός παράγοντας στο όλο εγχείρημα είναι ο Ιταλός ατζέντης, αφού μια τέτοια μεταγραφή στη Ρεάλ θα βάλει στην τσέπη του 30 εκατομμύρια ευρώ βάσει ιδιωτικού συμφωνητικού. Πέραν του υψηλού αυτού μπόνους, κερδισμένος θα βγει και ο πατέρας του Νορβηγού και λοιποί βοηθοί του με ένα ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ένα μπάτζετ της τάξεως των 120 εκατ. ευρώ, ωστόσο πωλητήριο πρόκειται να μπει και σε παίκτες της σε μια προσπάθεια ανανέωσης, αλλά και απόκτησης ρευστού.

Ο Ραϊόλα σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα θεωρεί ότι η Ντόρτμουντ μπορεί να εγκρίνει τη συγκεκριμένη μεταγραφή αν λάβει ένα ποσό γύρω στα 120 εκατομμύρια ευρώ. Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο CEO των Βεστφαλών, Χανς Γιόακιμ Βάτσκε, διατηρεί καλές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, ενώ και ο ίδιος ο Ιταλός ατζέντης παραδοσιακά είχε φιλίες με τη μαδριλένικη ομάδα.

Photo Credits: © 2021 Michael Sohn/Associated Press

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ