ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Αζάρ θα μπει γι' ακόμη μία φορά στο χειρουργείο

Ο Εντέν Αζάρ στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Μίλαν στο Champions League
Ο Εντέν Αζάρ στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Μίλαν στο Champions League © 2021 BERNAT ARMANGUE / AP IMAGES

Η Ρεάλ ανακοίνωσε πως ο Εντέν Αζάρ θα περάσει γι' ακόμη μία φορά την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να κάνει μία επέμβαση στο δεξί πόδι.

Ο Εντέν Αζάρ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από προβλήματα τραυματισμών. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής έχει συχνά τέτοια ζητήματα και ως εκ τούτου δεν έχει καταφέρει να δείξει τις δυνατότητές τους στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Την Παρασκευή (25/3) οι μερένγκες ανακοίνωσαν πως ο Αζάρ θα περάσει για πολλοστή φορά την πόρτα του χειρουργείου. "Ο παίκτης μας Εντέν Αζάρ θα υποβληθεί σε επέμβαση τις επόμενες ημέρες για την αφαίρεση πλάκας οστεοσύνθεσης στην δεξιά περόνη της κνήμης" αναφέρει η ενημέρωση της Ρεάλ.

Σύμφωνα με την Marca, ο Αζάρ είχε παράπονα για το συγκεκριμένο ζήτημα από την περασμένη χρονιά, ωστόσο αποφασίστηκε να μην μπει στο χειρουργείο. Περισσότερες πληροφορίες για τη φύση της επέμβασης δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πάντως.

Ο Αζάρ ούτε τη φετινή χρονιά έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην ενδεκάδα της Ρεάλ. Έχει 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με μία ασίστ. Θυμίζουμε πως οι μερένγκες είχαν αποκτήσει το 2019 τον Βέλγο από την Τσέλσι για το ποσό των 115 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ