ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Αζάρ έχει χάσει πέντε clasico και ετοιμάζεται για το έκτο

Ο Εντέν Αζάρ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρεάλ με την Αθλέτικ
Ο Εντέν Αζάρ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρεάλ με την Αθλέτικ RICARDO LARREINA / AP IMAGES

Από τότε που πήγε στη Ρεάλ ο Εντέν Αζάρ δεν έχει καταφέρει να κάνει "ντεμπούτο" σε clasico κόντρα στην Μπαρτσελόνα, έχοντας χάσει συνολικά πέντε. Ο Βέλγος ελπίζει να "σπάσει" αυτό το αρνητικό σερί την Κυριακή (20/3) στο Μπερναμπέου, όμως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Χωρίς αμφιβολία πρέπει να είναι δύσκολο να είναι κανείς η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Ρεάλ και να μην έχει κάνει έπειτα από τρεις σεζόν "ντεμπούτο" σε clasico.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Εντέν Αζάρ, το όνομα του οποίου είχε προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους των Μαδριλένων, όταν ανακοινώθηκε η μεταγραφή του. Τα πράγματα ωστόσο, δεν εξελίχθηκαν καθόλου ιδανικά για τον άλλοτε σταρ της Τσέλσι, ο οποίος βρίσκεται μονίμως στο επίκεντρο της κριτικής.

Οι συνεχείς τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να ξεδιπλώσει στη Μαδρίτη το ταλέντο και τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, με τον Βέλγο να πηγαινοέρχεται συνεχώς στα πιτς. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα, ότι δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να αγωνιστεί σε clasico απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Συνολικά σε τρεις σεζόν έχει χάσει πέντε ισπανικά ντέρμπι και την Κυριακή (20/3) ενδέχεται ο αριθμός αυτός να αυξηθεί, καθώς οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Βέλγου διεθνή.

Η τελευταία φορά που ο 31χρονος πήρε φανέλα βασικού σε παιχνίδι με τη Ρεάλ ήταν στις 23 Ιανουαρίου, ενώ δεν έχει μπει στο ροτέισον του Κάρλο Αντσελότι στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Όλα δείχνουν ότι θα είναι πολύ δύσκολο για τον Αζάρ να παίξει κόντρα στο Μπερναμπέου, δεδομένου ότι έχει συμπληρώσει μήνα χωρίς λεπτά συμμετοχής. Συγκεκριμένα, έχει να αγωνιστεί από τις 19 Φεβρουαρίου όταν και ο Ιταλός τεχνικός τον έβαλε ως αλλαγή για πέντε λεπτά στην αναμέτρηση με την Αλαβές.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ