ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Αντσελότι θα πουλήσει παίκτες και θα προσπαθήσει για Εμπαπέ

O Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου
O Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Ο Κάρλο Αντσελότι θα προσπαθήσει να πουλήσει ποδοσφαιριστές της Ρεάλ το καλοκαίρι, ώστε να εξορθολογίσει τα οικονομικά της ομάδας, ενώ αν του δοθεί η ευκαιρία θα κυνηγήσει τον Κίλιαν Εμπαπέ.

Ο Αντσελότι βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης και ήδη έχει αρχίσει τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά. Εκτός απ' τη μεταγραφή του Νταβίντ Αλάμπα, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος, οι μερένγκες δεν αναμένεται να κάνουν μεγάλες κινήσεις στην αγορά, όπως αναφέρει η AS.

Κυρίως στόχος είναι ο εξορθολογισμός των οικονομικών με την πώληση ή τον δανεισμό κάποιων ποδοσφαιριστών. Για παράδειγμα Μαγιοράλ και Ρεϊνίερ θα δοθούν δανεικοί, ενώ πωλητήρια πρόκειται να μπουν, ειδικά αν έρθουν καλές πρότασεις, σε Γιόβιτς, Μπραχίμ, Βαγιέχο και Οντριοθόλα.

Υπάρχουν ακόμη παίκτες που η κατάσταση τους είναι ρευστή, όπως των Μαρσέλο, Μπέιλ, Ίσκο, Θεμπάγιος και Έντεγκαρντ. Η Άρσεναλ φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Θεμπάγιος, ενώ ο Έντεγκαρντ θα περιμένει να μιλήσει με τον Αντσελότι για το μέλλον του.

Ο Ίσκο επίσης θα συζητήσει με τον Ιταλό τεχνικό πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση, καθώς το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ λήγει το 2022. Ο Μπέιλ πέρασε μία παραγωγική σεζόν στην Τότεναμ και πιθανότατα θα παραμείνει στους μερένγκες. Άλλωστε, μπορεί να προκύψει μονάχα πρόταση, παρόμοια των σπιρουνιών, δηλαδή η Ρεάλ να χρειαστεί να πληρώνει τον μισό του μισθό, επομένως ο Αντσελότι θα τον κρατήσει.

Η υπόθεση Εμπαπέ

Η μόνη οικονομική "τρέλα" που μπορεί να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης είναι εκείνη του Εμπαπέ. Όπως αναφέρει η AS, ο Αντσελότι θα κυνηγήσει τον Γάλλο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, αν του δοθεί η ευκαιρία.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο παίκτης θέλει να αλλάξει παραστάσεις, παρά την ανανέωση του συμβολαίου που προσφέρουν οι Παριζιάνοι με αυξημένες αποδοχές κοντά σε αυτές του Νεϊμάρ. Όλα θα κριθούν στη διάθεση που θα δείξει η Παρί σε ενδεχόμενες διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ