LA LIGA

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα: Ο έξαλλος Πικέ και ο βρεγμένος Μέσι που άλλαξε μπλούζα

Ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο του ντέρμπι με τη Ρεάλ για τη La Liga 2020-2021 στο "Αλφρέδο ντι Στέφανο", Μαδρίτη | Σάββατο 10 Απριλίου 2021
Ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο του ντέρμπι με τη Ρεάλ για τη La Liga 2020-2021 στο "Αλφρέδο ντι Στέφανο", Μαδρίτη | Σάββατο 10 Απριλίου 2021 © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ρόναλντ Κούμαν και Ζεράρ Πικέ τα έβαλαν με το διαιτητή του Ρεάλ - Μπαρτσελόνα και τις αποφάσεις που (δεν) πήρε, την ώρα που ο Λιονέλ Μέσι έτρεμε από το κρύο και αναγκάστηκε να αλλάξει τη βρεγμένη φανέλα του κατά τη διάρκεια του ντέρμπι.

Το τέλος του clasico μεταξύ της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα βρήκε τους "μερένγκες" νικητές και στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας και τους "μπλαουγκράνα" να διαμαρτύρονται έντονα στο διαιτητή του αγώνα, υπό καταρρακτώδη βροχή.

Η αρχή έγινε από τον Ρόναλντ Κούμαν, που διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Χεσούς Χιλ Μανθάνο για το μη καταλογισμό ενός πέναλτι στον Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ και για μερικές αποφάσεις ακόμα του Ισπανού διαιτητή. Στη συνέχεια ανέλαβε... δράση και ο αρχηγός της ομάδας, Ζεράρ Πικέ, ο οποίος αν και δεν αγωνίστηκε, έζησε έντονα ακόμα ένα ντέρμπι.

Απ' την πλευρά του, ο Λιονέλ Μέσι αντιμετώπισε μεγαλύτερες δυσκολίες απ' τον καιρό, παρά απ' το διαιτητή. Η μπόρα που έπληξε την ισπανική πρωτεύουσα το βράδυ του Σαββάτου εξελίχθηκε σε καταρρακτώδη βροχή. Από το 40ό λεπτό μέχρι το τέλος του αγώνα το νερό δυσκόλευε τις κινήσεις των παικτών και είχε κάνει μούσκεμα τις εμφανίσεις τους.

Μάλιστα, ο Αργεντινός ζήτησε νέα φανέλα στο 78ο λεπτό, αφού η δικιά του είχε βραχεί εντελώς και κρύωνε! Η αλλαγή φανέλας, πάντως, δεν του έφερε γούρι, αφού το σκορ (2-1) δεν άλλαξε.

Photo Credits: © 2021 Manu Fernandez/Associated Press

TAGS LA LIGA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ