ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ μεταγραφές: Ο Μιλιτάο ανανέωσε μέχρι το 2028

Ο Μιλιτάο πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Ρεάλ - Έλτσε
Ο Μιλιτάο πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Ρεάλ - Έλτσε © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Έντερ Μιλιτάο έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ, το οποίο έχει διάρκεια μέχρι το 2028.

Ο Έντερ Μιλιτάο παρέλαβε την μπαγκέτα του ηγέτη της άμυνας της Ρεάλ από τον Σέρχιο Ράμος την περσινή σεζόν και με αυτήν πανηγύρισε την κατάκτηση του Champions League και της La Liga.

Αναπόφευκτα, ο σύλλογος επιχείρησε να τον "δέσει" στη Μαδρίτη και του προσέφερε επέκταση συνεργασίας μέχρι το 2028, εφάμιλλη με εκείνη στους Βινίσιους (2027) και Ροντρίγκο (2028), που υπέγραψαν ήδη. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος ακολούθησε το δρόμο των συμπατριωτών του και έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, σύμφωνα με τη Marca.

Για να συμβεί αυτό, οι "μερένγκες" έπρεπε να βελτιώσουν τους όρους του προηγούμενου συμβολαίου που έληγε το καλοκαίρι του 2025. Ήδη, οι συζητήσεις υπήρχαν από τα ημιτελικά Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Η Ρεάλ αποφάσισε να δώσει αύξηση στον Μιλιτάο, που από τα 3.500.000 ευρώ θα φτάσει τα 7.000.000 συν μπόνους και δεν είχε πλέον λόγο να αρνηθεί την πρόταση.

Στο συμβόλαιο τοποθετήθηκε και ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 500.000.000, ως είθισται με τους παίκτες της Ρεάλ και άλλων μεγάλων ομάδων.

Αν και οι υπογραφές μπήκαν στα συμβόλαια πριν από την αναχώρηση της ομάδας για την περιοδεία της στις ΗΠΑ, η ανακοίνωση είναι πιθανό να γίνει με την επιστροφή της.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ