ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ μεταγραφές: Ο Καζεμίρο έγινε η τρίτη πιο ακριβή πώληση στην ιστορία του συλλόγου

Ο Καζεμίρο πανηγυρίζει την κατάκτηση της La Liga με τη Ρεάλ
Ο Καζεμίρο πανηγυρίζει την κατάκτηση της La Liga με τη Ρεάλ © 2022 BERNAT ARMANGUE / AP IMAGES

Η Ρεάλ θα βάλει στα ταμεία της 70 εκατ. ευρώ από τη μεταγραφή του Καζεμίρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Βραζιλιάνο μέσο να γίνεται έτσι η τρίτη πιο ακριβή πώληση στην ιστορία του συλλόγου, μετά τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Άνχελ ντι Μαρία.

Η Ρεάλ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφή του Καζεμίρο, η οποία θα της αποφέρει 70.000.000 ευρώ συν 12.000.000 ως μπόνους.

Κάπως έτσι, ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος, που κατέκτησε 18 τρόπαια στους "μερένγκες", μεταξύ των οποίων και πέντε Champions League, τοποθετήθηκε στο "βάθρο" των παικτών που έχουν αφήσει στα ταμεία του συλλόγου τα περισσότερα χρήματα.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος έγινε η τρίτη πιο ακριβή πώληση των κόκκινων διαβόλων στην ιστορία της ομάδας. Στην πρώτη θέση παραμένει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, η μεταγραφή του οποίου το 2018/19 στοίχισε στη Γιουβέντους 117 εκατ. ευρώ.

Δεύτερος είναι ο Άνχελ ντι Μαρία, ο οποίος πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2014/15 αντί 75 εκατ. ευρώ. Μέχρι πρότινος την τρίτη θέση κατείχε ο Μοράτα, η μεταγραφή του οποίου στην Τσέλσι απέφερε στους "μερένγκες" 66 εκατ. ευρώ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ PREMIER LEAGUE LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ