CHAMPIONS LEAGUE

Ρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι: Ο Σίλβα σκόραρε με εκτέλεση φάουλ στα 108''

Ο Μπερνάρντο Σίλβα της Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ για τα προημιτελικά του Champions League 2023-2024 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τρίτη 9 Απριλίου 2024
Ο Μπερνάρντο Σίλβα της Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ για τα προημιτελικά του Champions League 2023-2024 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τρίτη 9 Απριλίου 2024 © 2024/MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Μπερνάρντο Σίλβα άνοιξε το σκορ για τη Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Ρεάλ μόλις στο 108ο δευτερόλεπτο με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα χρίστηκε σκόρερ στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" έπειτα από μόλις 108 δευτερόλεπτα, χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, γράφοντας το 1-0 για τη Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Ρεάλ στον πρώτο προημιτελικό του Champions League.

Ο Ορελιέν Τσουαμενί έκανε φάουλ στον Τζακ Γκρίλις και "κιτρινίστηκε" μόλις στο 43ο δευτερόλεπτο του αγώνα.

Οι παίκτες των δύο ομάδων συγκεντρώθηκαν στην περιοχή για ένα φάουλ περίπου δέκα μέτρα εκτός και αριστερά. Ο Σίλβα ανέλαβε την εκτέλεση και αποφάσισε να το πάει απευθείας.

Ο Αντρέι Λουνίν δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη και όταν είδε την μπάλα να πηγαίνει προς την εστία και χαμηλά, άργησε να αντιδράσει. Αν και απέκρουσε, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του για το 1-0.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ