ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Πέρεθ θέλει Μουρίνιο κόντρα σε όλους

Manchester United's coach Jose Mourinho sits on the bench during the Super Cup final soccer match between Real Madrid and Manchester United at Philip II Arena in Skopje, Tuesday, Aug. 8, 2017. Real Madrid defeated Manchester United 2-1. (AP Photo/Boris Grdanoski)
Manchester United's coach Jose Mourinho sits on the bench during the Super Cup final soccer match between Real Madrid and Manchester United at Philip II Arena in Skopje, Tuesday, Aug. 8, 2017. Real Madrid defeated Manchester United 2-1. (AP Photo/Boris Grdanoski) AP

Η απόφαση για την απομάκρυνση του Σολάρι από τον πάγκο είναι ειλημμένη και ο Πέρεθ επιμένει στην επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο. Ποια είναι, όμως, τα δεδομένα;

Ο Σαντιάγκο Σολάρι θα καθίσει στον πάγκο της Ρεάλ για τελευταία φορά στο εκτός έδρας παιχνίδι των "μερένγκες" με την Βαγιαδολίδ και την Δευτέρα θα αποχωρήσει επίσημα. Οι προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι για την αντικατάσταση του είναι αυτές του Ζιντάν, του Μουρίνιο και του Λεβ.

Πρώτος στην λίστα ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος έφυγε από την Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2018 έχοντας προσθέσει στην τροπαιοθήκη των Μαδριλένων τρία σερί Champions League. Ωστόσο, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα AS, ο Γάλλος δεν θέλει να επιστρέψει άμεσα στην Ρεάλ, αλλά από το καλοκαίρι.

Η διαφαινόμενη αρνητική απάντηση του Ζιντάν, καθιστά φαβορί τον Μουρίνιο, ο οποίος είναι επιλαχών στα μάτια του Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο πρόεδρος της Ρεάλ μπορεί να θέλει την επιστροφή του, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο με την υπόλοιπη διοίκηση της ομάδας, η οποία, ξανά σύμφωνα με την AS, αμφισβητεί τις ικανότητες του Μουρίνιο και ζητάει τον Γιόαχιμ Λεβ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μουρίνιο, αφού έφυγε από την Ρεάλ το 2013, δεν είχε σημαντικές επιτυχίες στις επόμενες του δουλειές. Με την Τσέλσι έκανε αφενός το double την σεζόν 2014-2015 με την κατάκτηση της Premier League και του League Cup, αλλά την επόμενη χρονιά απολύθηκε έχοντας τους "Μπλε" στην 16η θέση του πίνακα.

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε δεχθεί δριμύτατη κριτική για την δουλειά του. Τη πρώτη του χρονιά στους "Κόκκινους Διαβόλους" κατέκτησε το League Cup και το Europa League, δείχνοντας ότι μπορεί να θέσει ξανά την Γιουνάιτεντ σε πορεία επιτυχιών. Η σεζόν 2017-2018, όμως, τελείωσε χωρίς κάποιο τρόπαιο για τον Πορτογάλο και τελικά τον Δεκέμβρη του 2018 απολύθηκε, καθώς σε 23 παιχνίδια είχε μόνο 10 νίκες, 6 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Η φθαρμένη εικόνα του Μουρίνιο έχει ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι της Ρεάλ να πιέζουν τον Πέρεθ για την λύση του Λεβ. Ωστόσο, ο Γερμανός ομοσπονδιακός προπονητής δεν είναι σίγουρο ότι θέλει να αφήσει την "Μάνσαφτ", αφού, όπως φαίνεται με την απόφαση του να " καθαρίσει" το ρόστερ της Εθνικής Γερμανίας, έχει στα σκαριά ένα νέο πρότζεκτ. Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για να δούμε ποιος τελικά θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ο Ράμος κλείδωσε τους συμπαίκτες του στ' αποδυτήρια και έβγαλε λόγο
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ