ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ράμος κλείδωσε τους συμπαίκτες του στ' αποδυτήρια και έβγαλε λόγο

Ο Ράμος κλείδωσε τους συμπαίκτες του στ' αποδυτήρια και έβγαλε λόγο

Το πήρε πάνω του ο κάπτεν της Ρεάλ Μαδρίτης και με ομιλία του στ' αποδυτήρια έφερε άπαντες προ των ευθυνών τους για την εφετινή καταστροφική σεζόν που ταλανίζει τη "βασίλισσα" αγωνιστικά και διοικητικά.

Μία ημέρα αφότου έγινε γνωστό το επεισόδιο που είχε ο Σέρχιο Ράμος με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, η Marca έφερε στο φως της δημοσιότητας την αρχηγική παρέμβαση του Ισπανού στόπερ στ' αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου της "βασίλισσας".

Όπως αναφέρει το προαναφερθέν Μέσο, ο Ράμος κλείδωσε τους συμπαίκτες του, άφησε εκτός όλο το προπονητικό επιτελείο και τους ξεκαθάρισε ότι οι τρεις στόχοι έχουν χαθεί αλλά παραμένει εφικτό να παλέψουν για τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Ο Ράμος ζήτησε από τους υπόλοιπους "μερένγκες" να ολοκληρώσουν τη σεζόν με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς τους προπονητές. Τόνισε επίσης ότι από τη φετινή χρονιά έλειψε η αφοσίωση και ο επαγγελματισμός. Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής, υψώνοντας τον τόνο της φωνής του όπως περιγράφεται από την Marca, σε μία προσπάθεια να δει αντιδράσεις.

Πέραν του Ίσκο, πάντως, που δικαιολογήθηκε για τη συμπεριφορά του μετά το ματς με τον Άγιαξ, κανένας άλλος δεν απευθύνθηκε στον Ισπανό.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ