ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ίσκο αρνήθηκε το περιβραχιόνιο επειδή το είχε υποσχεθεί στον Καρβαχάλ

Real Madrid's Isco eyes the ball during the Club World Cup final soccer match between Real Madrid and Gremio at Zayed Sports City stadium in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Hassan Ammar)
Real Madrid's Isco eyes the ball during the Club World Cup final soccer match between Real Madrid and Gremio at Zayed Sports City stadium in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Hassan Ammar) AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Ο Ίσκο αποκάλυψε ότι ο λόγος που ζήτησε να δοθεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Καρβαχάλ, είναι επειδή του το υποσχέθηκε.

Ο Μαρσέλο κατά την αλλαγή του στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, πήγε να δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Ίσκο, αλλά εκείνος τον παρέπεμψε στον Καρβαχάλ.

Πολλά γράφτηκαν για το περιστατικό, έκαναν λόγο για... εμφύλιο στις τάξεις των "μερένγκες" και προσπάθησαν να ερμηνεύσουν την στάση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αρνήθηκε την ύψιστη τιμή για έναν παίκτη, που δεν είναι άλλη από το περιβραχιόνιο.

Ο Ίσκο εξήγησε πως είχε υποσχεθεί το περιβραχιόνιο στον Καρβαχάλ και γι' αυτό το λόγο έδωσε την συγκεκριμένη οδηγία στον Μαρσέλο, όταν εκείνος τον προσέγγισε στο 74ο λεπτό, την στιγμή δηλαδή που αποχωρούσε από το παιχνίδι.

Οι δυο τους έγιναν παίκτες της Ρεάλ την ίδια χρονιά (2013) με διαφορά δυο ημερών, επομένως δεν υφίσταται θέμα παλαιότητας. Ο Ίσκο υποσχέθηκε στον Καρβαχάλ ότι θα του δώσει το περιβραχιόνιο στην πρώτη δοθείσα ευκαιρία, όπερ και εγένετο...

AP Photo/Hassan Ammar

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ