ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Έκανε επίτημα μέλη τους Κάρλος Σάινθ και Λούκα Ντόντσιτς

Ο Λούκα Ντόντσιτς με τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς
Ο Λούκα Ντόντσιτς με τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς @ 2021 STEVE DYKES/ASSOCIATED PRESS

Σε μία ιδιαίτερη τιμή για τους Κάρλος Σάινθ και Λούκα Ντόντσιτς προχώρησε η Ρεάλ, με τη διοίκηση των μερένγκες να αποφασίζει να κάνει επίτιμα μέλη τον θρύλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Κάρλος Σάινθ, και τον σούπερ σταρ του NBA Λούκα Ντόντσιτς.

Οι Κάρλος Σάινθ και Λούκα Ντόντσιτς θεωρούνται δύο αθλητές φαινόμενα στον παγκόσμιο αθλητισμό και η Ρεάλ Μαδρίτης θέλησε να δείξει την εκτίμηση και αναγνώρισή της προς το αθλητικό μεγαλείο τους, κάνοντάς τους επίτιμα μέλη του συλλογου.

"Το διοικητικό συμβούλιο της Ρεάλ, σε συνεδρίασή του σήμερα και υπό την προεδρία του Φλορεντίνο Πέρεθ, αποφάσισε να εκλέξει επίτιμα μέλη του, την υψηλότερη τιμητική διάκριση που μπορεί να απονείμει ο σύλλογός μας, στους Κάρλος Σάινθ και Λούκα Ντόντσιτς.

Η Ρεάλ θέλει να δείξει δημόσια αναγνώριση στις καριέρες αυτών των δύο κορυφαίων ηγετών του παγκόσμιου αθλητισμού και παραδειγμάτων για τις αξίες τους, που έχου δείξει επίσης την αγάπη και το πάθος τους για την Ρεάλ κάθε μέρα

Ο Κάρλος Σάινθ είναι θρύλος και ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές όλων των εποχών. Το εκπληκτικό ρεκόρ του συμπεριλαμβάνει, πέρα από άλλους σπουδαίους τίτλους, δύο παγκόσμια πρωταθλήματα ράλι, ενώ ήταν και τρεις φορές νικητής στο Ράλι Ντακάρ.

Το 2020 έλαβε το βραβείο της Πριγκίπισσας της Αστούρια που απονέμεται σε ανθρώπους του αθλητισμού. Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι σήμερα ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες του NBA και του παγκόσμιου μπάσκετμπολ, που ανδρώθηκε στην μπασκετική ακαδημία της Ρεάλ.

Ήρθε στην ομάδα μας ως παιδί, μόλις 13 ετών, και συνέβαλε στο να μεγαλώσει το μύθο μας κατακτώντας 7 τίτλους σε 216 παιχνίδια που αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα: 1 Ευρωλίγκα, 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο, 3 πρωταθλήματα Ισπανίας και 2 Κύπελλα Ισπανίας", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι μερένγκες για τους Σάινθ και Ντόντσιτς.

Photo Credits: @ 2021 Steve Dykes/Associated Press

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ