ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ιστορικός Μπέλιγχαμ, ξεπέρασε ακόμα και το ξεκίνημα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ρεάλ απέναντι στην Μπαρτσελόνα στην La Liga | 28 Οκτωβρίου 2023
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ρεάλ απέναντι στην Μπαρτσελόνα στην La Liga | 28 Οκτωβρίου 2023 @2023 JOAN MONFORT/AP IMAGES

​Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ξεπέρασε τον αριθμό των γκολ που σημείωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο ξεκίνημά του με τη φανέλα της Ρεάλ, φτάνοντας τα 14 γκολ στα πρώτα 15 παιχνίδια.

Από την αρχή της σεζόν ολόκληρη η La Liga περιστρέφεται γύρω από τα εκπληκτικά κατορθώματα του Τζουντ Μπέλιγχαμ του 20χρονου χαφ στο χορτάρι.

Ο νεαρός Άγγλος κάνει ονειρεμένο ντεμπούτο με τη Ρεάλ και την ίδια στιγμή γράφει ιστορία, ξεπερνώντας ακόμα και το ξεκίνημα του Κριστιάνο Ρονάλντο στους "μερένγκες"

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στα πρώτα 15 παιχνίδια που αγνίστηκε με τη Ρεάλ πέτυχε 13 τέρματα, που μέχρι πρότινος ήταν και το καλύτερο στην ιστορία του συλλόγου.

Την πρωτιά αυτή όμως, ήρθε να καταρρίψει ο Μπέλιγχαμ, ο οποίος ήταν ο σκόρερ του τρίτου τέρματος στη σβηστή νίκη με 3-0 επί της Κάντιθ εκτός έδρας για τη 14η αγωνιστική της La Lig, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 14 γκολ στη Ρεάλ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ