ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Επιστρέφουν επτά παίκτες στις προπονήσεις

Ο Νταβίντ Αλάμπα χειροκροτεί μετά τη νίκη της Ρεάλ επί της Μαγιόρκα
Ο Νταβίντ Αλάμπα χειροκροτεί μετά τη νίκη της Ρεάλ επί της Μαγιόρκα © 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Την Τρίτη (21/12) οι Ίσκο και Αλάμπα διαγνώσθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ωστόσο την Παρασκευή (24/12) τα νέα τεστ ανίχνευσης στα οποία υποβλήθηκαν βγήκαν αρνητικά, με τη Ρεάλ πλέον να μετρά επτά αρνητικά PCR.

Ο κορονοϊός ταλαιπώρησε ιδιαίτερα τη Ρεάλ, ωστόσο οι "μερένγκες" φαίνεται πως επιστρέφουν στη διάθεση του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος είδε επτά παίκτες του που είχαν βρεθεί θετικοί να έχουν αρνητικά πλέον PCR.

Υπενθυμίζεται ότι στις 16 Δεκεμβρίου διαγνώσθηκαν θετικοί οι Μάρκο Ασένσιο, Γκάρεθ Μπέιλ, Αντρέι Λούνιν, Ντάβιντε Αντσελότι και Ροντρίγκο προστέθηκαν στους ήδη διαγνωσθέντες με Covid-19, Μαρσέλο και Λούκα Μόντριτς, με τον τελευταίο δύο μέρες αργότερα να βγαίνει αρνητικός. Την Τρίτη (21/12) η Ρεάλ ανακοίνωσε δύο ακόμη κρούσματα κορονοϊού, με τους Ίσκο και Αλάμπα να είναι θετικοί στον COVID-19.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής Marca, τα πράγματα πλέον είναι καλύτερα στον ισπανικό σύλλογο, ο οποίος μετά τον Κροάτη είδε και τους Μπέιλ, Μαρσέλο, Ροντρίγκο, Ίσκο, Αλάμπα και Λούνιν να βγαίνουν αρνητικοί στο τελευταία τεστ. Μόνο ο Μάρκο Ασένσιο απομένει πλέον, ο οποίος αναμένεται σύντομα να επιστρέψει.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ