ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Επίσημα στη Μαδρίτη ο Έντρικ

Ο Έντρικ με τη φανέλα της Παλμέιρας
Ο Έντρικ με τη φανέλα της Παλμέιρας PRINT SCREEN

Η Ρεάλ ανακοίνωσε την Πέμπτη (15/12) την απόκτηση του Έντρικ, ανακοινώνοντας πως ήρθε σε συμφωνία με την οικογένεια του 16χρονου επιθετικού, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην ομάδα τον Ιούλιο του 2024 όταν ανακοινωθεί.

Η Ρεάλ και η οικογένεια του Έντρικ ήρθαν σε οριστική συμφωνία για την απόκτηση του 16χρονο επιθετικού, όπως ανακοίνωσε ο ισπανικός σύλλογος την Πέμπτη (15/12).

Ο νεαρός επιθετικός της Παλμέιρας θα ενσωματωθεί στους "μερένγκες" τον Ιούλιο του 2024, όταν και θα έχει ενηλικιωθεί, καθώς απαγορεύεται η μεταγραφή από χώρα σε χώρα όσο είναι ανήλικος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια τριών ετών (2027) με οψιόν ανανέωσης μέχρι το 2030.

Η βραζιλιάνικη ομάδα από αυτή τη μεταγραφή έχει εξασφαλίσει το ποσό των 35 εκατ. ευρώ, ενώ μπορεί να λάβει επιπλέον 25 εκατ. ευρώ εάν επιτευχθούν κάποιοι στόχοι. Επίσης, η Ρεάλ θα καλύψει 12 εκατ. ευρώ σε φόρους.

Μέχρι να ενταχθεί στη Ρεάλ, ο Έντρικ θα συνεχίσει τις προπονήσεις του στην Παλμέιρας, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη για να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Ο Έντρικ έχει οκτώ γκολ σε 11 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Παλμέιρας κι οι "μερένγκες" παρακολουθούσαν την περίπτωσή του από τον περασμένο Ιανουάριο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ