ΙΣΠΑΝΙΑ

Ρεάλ - Έλτσε 2-1: Νίκη στις καθυστερήσεις με λυτρωτή Μπενζεμά

Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει το τέρμα που σημείωσε κόντρα στην Έλτσε
Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει το τέρμα που σημείωσε κόντρα στην Έλτσε BERNAT ARMANGUE / ASSOCIATED PRESS

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Έλτσε 2-1, για την 27η αγωνιστική της La Liga, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα των πρωταθλητών Ισπανίας, πετυχαίνοντας ολική ανατροπή στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχθηκε την Έλτσε για την 27η αγωνιστική της La Liga, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-1. Στο πρώτο ημίχρονο η Ρεάλ έχει την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δημιούργησε ελάχιστες καλές φάσεις στην εστία του Μπαντία, ο οποίος ήταν εκεί κάθε φορά που χρειαζόταν να επέμβει.

Στο ίδιο μήκος κύματος συνεχίστηκε και το δεύτερο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους, ωστόσο, να παίρνουν το προβάδισμα στο σκορ χάρη στο γκολ του Ντάνι Κάλβο στο 60ο λεπτό, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Χοσέ Μορέντε.

Η απάντηση για τη Ρεάλ ήταν άμεση. Στο 73' ο Λούκα Μόντριτς υποδέχθηκε την μπάλα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ,στη γραμμή της περιοχής, έκανε τη σέντρα, και ο Μπενζεμά πήδηξε ψηλότερα από όλους, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του τερματοφύλακα της Έλτσε.

Η Ρεάλ πέτυχε ολική ανατροπή στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Μπενζεμά να λυτρώνει την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, η οποία πήρε το τρίποντο με περιπετειώδη τρόπο. Η Ρεάλ ανέβηκε προσωρινά στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 57 βαθμούς, με την Έλτσε να είναι στη 17η θέση, έχοντας 24 βαθμούς, έναν μόλις βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Βαράν, Ράμος (Ροντρίγκο 61'), Νάτσο, Κασεμίρο, Βάσκεζ, Βαλβέρδε (Κρος 62'), Ίσκο (Μόντριτς 62'), Μεντί, Βινίσιους (Αζάρ 75'), Μπενζεμά

ΕΛΤΣΕ: Μπαντία, Μπαραγκάν (Σιφουέντες), Κάλβο, Βερντού, Μοχίκα, Μορέντε (Γιόσαν 75'), Γκούτι, Μαρκόνε, Φιντέλ, Καρίγιο, Μπογιέ (Μφουλού).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 27ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 12 Μαρτίου

Λεβάντε - Βαλένθια 1-0 (18' Μαρτί)

Σάββατο 13 Μαρτίου

Αλαβές - Κάντιθ 1-1 (36' Χοσέλου πεν. - 84' Άλεξ Φερνάντεθ πεν).

Ρεάλ Μαδρίτης - Έλτσε 2-1 ( 73', 90+1' Μπενζεμά - 61' Κάλβο)

Οσασούνα - Βαγιαδολίδ (19:30)

Χετάφε - Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

Κυριακή 14 Μαρτίου

Γρανάδα - Σοθιεδάδ (17:15)

Έιμπαρ - Βιγιαρεάλ (19:30)

Σεβίλλη - Μπέτις (22:00)

Δευτέρα 15 Μαρτίου

Μπαρτσελόνα - Ουέσκα (22:00)

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της La Liga και των άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων

Photo Credits: 2021 Bernat Armangue / Associated Press

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ