ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Δεν ανανεώνει ο Κρόος

Ο Τόνι Κρόος στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Γρανάδα
Ο Τόνι Κρόος στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Γρανάδα © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Τόνι Κρόος ξεκαθάρισε στους ανθρώπους της Ρεάλ ότι τη δεδομένη στιγμή δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα, το οποίο λήγει το 2023, με την αιτιολογία πως δεν θέλει να γίνει βάρος στον σύλλογο.

Ο Τόνι Κρόος έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ για ακόμα έναν χρόνο και οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να "κλείσουν" από τώρα την ανανέωσή του. Ωστόσο, η απάντηση του Γερμανού διεθνή στην πρότασή της ομάδας εξέπληξε τη διοίκηση.

Όπως αποκαλύπτει ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός SER Deportivos, ο έμπειρος μέσος που διανύει τον 9ο χρόνο στη Μαδρίτη αποφάσισε να μην επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Ρεάλ, τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή.

Ο 32χρονος εξήγησε στους ανθρώπους της ομάδας πως αφενός προτιμά να μην βιαστεί και αφετέρου δε θέλει να είναι βάρος στον σύλλογο. Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια πηγή, η απάντησή του εξέπληξε τη διοίκηση των Μαδριλένων.

Το 2014 η Ρεάλ απέκτησε τον Κρόος από την Μπάγερν αντί 25 εκατ. ευρώ. Έκτοτε ο Γερμανός έχει καταγράψει με τη φανέλα των πρωταθλητών Ευρώπης 364 συμμετοχές, με απολογισμό 25 γκολ και 83 ασίστ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ