LA LIGA

Ρεάλ - Αθλέτικ 1-0: Διεύρυνε στους επτά βαθμούς τη διαφορά απ' την Ατλέτικο

Ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αθλέτικ για τη La Liga 2021-2022 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021
Ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αθλέτικ για τη La Liga 2021-2022 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Η Ρεάλ σημείωσε την έβδομη σερί νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις με το 1-0 κόντρα στη μαχητική Αθλέτικ στη Μαδρίτη για τη La Liga.

Η Ρεάλ επικράτησε και της Αθλέτικ φτάνοντας τις επτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Το 1-0 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" σε εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής στη La Liga διεύρυνε το προβάδισμα των "μερένγκες" από την Ατλέτικο στους επτά πόντους, αν και με αγώνα περισσότερο πλέον.

Η νίκη ήταν ακόμα πιο δύσκολη από όσο φανερώνει το τελικό σκορ, αφού οι Βάσκοι είχαν καλύτερες ευκαρίες και δη στο 1ο ημίχρονο, παρότι η κατοχή ήταν στο 72% υπέρ των γηπεδούχων. Ο Καρίμ Μπενζεμά όμως δεν σταματιέται φέτος και με ακόμα ένα γκολ (έστω και εύκολο σε κενή εστία) έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 40ό λεπτό.

Στο 2ο ημίχρονο η κατοχή της μπάλας ισορρόπησε, όμως η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι (στο 139ο παιχνίδι στον πάγκο της Ρεάλ, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Βούγιαντιν Μπόσκοφ στην 8η θέση) ανέβασε απόδοση και έγινε πιο απειλητική για τους φιλοξενούμενους. Οι δύο ομάδες είχαν από μία μεγάλη στιγμή για ένα γκολ, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να αλλάξουν το σκορ.

Η βαθμολογία

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ