ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ράτκλιφ: "Θέλουμε να δούμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή της Αγγλίας και της Ευρώπης"

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ
Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ 2019 AP PHOTO/DANIEL COLE

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ απέκτησε το 25% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την ευθύνη των ποδοσφαιρικών λειτουργιών της ομάδας και στην πρώτη του δήλωση έδωσε το σύνθημα να επιστρέψουν οι κόκκινοι διάβολοι σε κάθε κορυφή.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άλλαξε σελίδα στην ιστορία της, καθώς ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ απέκτησε και επίσημα το 25% των μετοχών του συλλόγου από την οικογένεια Γκλέιζερ, αλλά και τον έλεγχο των ποδοσφαιρικών λειτουργιών της ομάδας.

Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος και πρόεδρος της INEOS στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας τόνισε ότι ο στόχος του είναι να επιστρέψουν οι κόκκινοι διάβολοι στην κορυφή της Αγγλίας και της Ευρώπης.

Παράλληλα τόνισε ότι εκείνος και τα στελέχη που θα αναλάβουν την ομάδα (προερχόμενα από τον όμιλο της INEOS Sport) θα φέρουν την τεχνογνωσία στην ομάδα για τις αλλαγές που χρειάζονται για να πάει μπροστά η ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στην ιστοσελίδα της ομάδας: "Ως ντόπιος και υποστηρικτής της ομάδας σε όλη μου τη ζωή, είμαι πολύ ευχαριστημένος που καταφέραμε να έρθουμε σε μια συμφωνία με το διοικητικό συμβούλιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που μας αναθέτει την ευθύνη διαχείρισης των ποδοσφαιρικών λειτουργιών του συλλόγου.

Ενώ η εμπορική επιτυχία της ομάδας εξασφάλιζε ότι υπήρχαν πάντα διαθέσιμα κεφάλαια για να κερδίσουμε τρόπαια στο υψηλότερο επίπεδο, αυτή η δυνατότητα δεν έχει ξεκλειδωθεί πλήρως τον τελευταίο καιρό.

Θα φέρουμε την παγκόσμια γνώση, την τεχνογνωσία από τον ευρύτερο όμιλο INEOS Sport για να βοηθήσουμε στην περαιτέρω βελτίωση της ομάδας, παρέχοντας παράλληλα κεφάλαια που προορίζονται να επιτρέψουν μελλοντικές επενδύσεις στο Ολντ Τράφροντ.

Είμαστε εδώ με ένα μακροπρόθεσμο πλάνο και αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλές προκλήσεις και σκληρή δουλειά μπροστά μας, τις οποίες θα προσεγγίσουμε με αυστηρότητα, επαγγελματισμό και πάθος. Δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε με όλους στο κλαμπ – το διοικητικό συμβούλιο, το προσωπικό, τους παίκτες και τους οπαδούς – για να βοηθήσουμε την ομάδα να πάει μπροστά

Η κοινή μας φιλοδοξία είναι ξεκάθαρη: όλοι θέλουμε να δούμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πίσω εκεί που ανήκει στην κορυφή του αγγλικού, του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ