ΑΕΚ

Ραντεβού Λανς-Μοντανιέ την Κυριακή

Μοντανιέ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φιλίπ Μοντανιέ είπε "όχι" στην πρόταση της ΑΕΚ, βρίσκεται ήδη στη Γαλλία και την Κυριακή θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της Λανς για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας.

Φαίνεται να είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της Λανς, νικώντας στη μάχη τους Ερίκ Ρουά, Ζαν-Πιέρ Παπέν και Αλέν Καζανοβά. Ο Φιλίπ Μοντανιέ βρίσκεται ήδη στη Γαλλία και θα έχει συνάντηση με τα ανώτερα στελέχη των “αρτεζιάν”, την Κυριακή, όπως αναφέρει η “Equipe”.

Ο 51χρονος Γάλλος τεχνικό αφίχθη στην Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης και την Παρασκευή είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης. Ωστόσο, απάντησε αρνητικά στην πρόταση του “Δικεφάλου”, επέστρεψε στην πατρίδα του και θα έχει επαφές με τη Λανς για το εάν θα είναι αυτός, ο οποίος θα ηγηθεί του πρότζεκτ της ομάδας του γαλλικού Βορρά για την επιστροφή της στη Ligue 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αρνητική η απάντηση του Μοντανιέ στην ΑΕΚ
Όλα ανοιχτά για Μοντανιέ
Παράταση στο θρίλερ ΑΕΚ – Μοντανιέ
Στα Σπάτα ο Μοντανιέ
Νύχτα… θρίλερ για ΑΕΚ – Μοντανιέ
Νέα διακοπή στην κουβέντα ΑΕΚ – Μοντανιέ
Παύση συζητήσεων ΑΕΚ – Μοντανιέ
Έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Μοντανιέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ