ΑΕΚ

Όλα ανοιχτά για Μοντανιέ

Όλα ανοιχτά για Μοντανιέ
Μοντανιέ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Σάββατο (4/6) κρίνεται οριστικά η υπόθεση Μοντανιέ στην ΑΕΚ. Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά πλέον με τον Γάλλο προπονητή.

Μέσα σε λιγότερες από 48 ώρες, ο Φιλίπ Μοντανιέ πρόλαβε να έρθει στην Ελλάδα, να ξεκινήσει και να διακόψει τρεις φορές τις διαπραγματεύσεις του με την ΑΕΚ, να επισκεφτεί το προπονητικό κέντρο των Σπάτων και τελικά να φύγει χωρίς… συμφωνία. Όπερ μεθερμηνευόμενο, στην υπόθεση του Γάλλου τεχνικού, μπορεί να συμβούν τα πάντα.

Κυριολεκτικά. Άλλωστε υπάρχουν ένα σωρό ενδείξεις πως τελικά θα απαντήσει θετικά στην ΑΕΚ και άλλες τόσες πως η υπόθεση θα ναυαγήσει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σήμερα (4/6), καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα για την ΑΕΚ να περιμένει ούτε μέρα παραπάνω για το θέμα προπονητή. Αν μάλιστα δεν προχωρήσει του Μοντανιέ, ούτε ώρα παραπάνω. Βεβαίως η υπόθεση του Γάλλου τεχνικού είναι στην κόψη του ξυραφιού. Εξάλλου οι πραγματικοί λόγοι που δυο φορές διακόπηκαν και δεν προχώρησαν οι διαπραγματεύσεις χθες (3/6) δεν είναι ακόμα ξεκάθαροι. Όπως επίσης και μοιάζει περίεργο το γεγονός πως ενώ ο Μοντανιέ το βράδυ συνομιλούσε με τον Μιλοβάνοβιτς για ζητήματα που αφορούσαν το ρόστερ και γενικώς τον προγραμματισμό, τελικά ο Γάλλος θα φύγει χωρίς να έχει προκύψει συμφωνία.

Σε κάθε περίπτωση, είναι ξεκάθαρο πως υπήρχαν ζητήματα που προέκυψαν στην πορεία των συζητήσεων χθες, τα οποία ενόχλησαν ή δεν άρεσαν στον Μοντανιέ. Όπως αντίστοιχα δεν άρεσε και στους ανθρώπους της ΑΕΚ, το γεγονός πως τελικά δεν έκλεισαν χθες οι διαπραγματεύσεις. Όμως από την στιγμή που και οι δυο πλευρές έχουν αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεργαστούν, οι διαφορές τους δεν είναι δεδομένα αγεφύρωτες.

Από την ΑΕΚ πάντως έχουν καταστήσει σαφές πως δεν έχουν την πολυτέλεια άλλης καθυστέρησης. Επομένως περιμένουν μέσα στις επόμενες ώρες την απάντηση του Μοντανιέ. Μέχρι τότε θα υπάρξουν συζητήσεις και με τον Γάλλο μάνατζερ που έμεινε στην Αθήνα, αλλά και με τον ίδιο τον Γάλλο τεχνικό. Και αν τελικά προκύψει συμφωνία, ο Μοντανιέ θα έρθει ξανά στην Ελλάδα από Δευτέρα για να πιάσει δουλειά. Ενώ σε διαφορετική περίπτωση η ΑΕΚ θα τρέξει να ενεργοποιήσει εναλλακτικές λύσεις.

Photo Credits: Action images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ