CONFERENCE LEAGUE

Ρανιέρι: "Θα στήριζα Ρόμα εις βάρος της Λέστερ"

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Φούλαμ | 22 Δεκεμβρίου 2019
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Φούλαμ | 22 Δεκεμβρίου 2019 @2019 MATT DUNHAM/AP IMAGES

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έχει βρεθεί στο "τιμόνι" τόσο της Ρόμα όσο και της Λέστερ, όμως αν οι δύο ομάδες συναντηθούν στα ημιτελικά του Europa Conference League, θα στηρίξει την ομάδα της πατρίδας του.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι μίλησε στην Gazzetta dello Sport για διάφορα θέματα κα μεταξύ άλλων κλήθηκε να επιλέξει μεταξύ δύο ομάδων που σημαίνουν πολλά για τον ίδιο.

Ρόμα και Λέστερ θα αναμετρηθούν στα ημιτελικά του Europa Conference League αν αποκλείσουν Μπόντο Γκλιμτ και Αϊντχόφεν αντίστοιχα και ο πρώην προπονητής τους πήρε θέση στο δίλημμα για το ποια θα υποστηρίξει σε αυτό το ενδεχόμενο.

"Φυσικά και θα στηρίξω τη Ρόμα. Είμαι από τη Ρώμη και φίλαθλος της Ρόμα", εξήγησε ο 70χρονος προπονητής που βρέθηκε στον πάγκο των "τζιαλορόσι" το 2009-2011 και το 2019, ωστόσο έγραψε ιστορία με τις "αλεπούδες" χάρη στο πρωτάθλημα που κατέκτησε το 2016.

Από εκεί και πέρα, σχολίασε και την κούρσα τίτλου της Serie A μεταξύ Μίλαν, Νάπολι και Ίντερ: "Η Γιουβέντους είναι εκτός κούρσας, εκτός αν συμβεί κάτι απίθανο. Η Μίλαν είναι υπεύθυνη της μοίρας της. Έφερε ισοπαλία με την Μπολόνια, αλλά δημιούργησε πολλές ευκαιρίες".

"Έχω απεριόριστο σεβασμό για τον Σιμόνε Ιντζάγκι. Δεν του δόθηκαν αρκετά εύσημα στην αρχή της σεζόν λόγω των πωλήσεων της Ίντερ. Δεν νομίζω ότι η Ίντερ έχει πιο εύκολο πρόγραμμα. Στο τέλος της σεζόν, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Η ευθύνη θα πέσει στους επιθετικούς, τους Ολιβιέ Ζιρού, Βίκτορ Όσιμεν και Έντιν Τζέκο".

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΡΟΜΑ ΛΕΣΤΕΡ ΜΙΛΑΝ ΙΝΤΕΡ ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ