ΙΤΑΛΙΑ

Ρανιέρι: "Ο Ιμπραχίμοβιτς κάνει τον κόσμο να καταλαβαίνει τι είναι το ποδόσφαιρο"

FILE - In this Thursday, March 30, 2017 file photo, soccer coach Claudio Ranieri waves from a balcony of Rome's Capitol Hill,  after receiving an honorary award for his work at Leicester City. The arrival of Claudio Ranieri as Fulhams new coach should ensure an end to the chaotic selections, loose defending and naive approach that marked the teams turbulent first three months back in the Premier League.  (AP Photo/Andrew Medichini, File)
FILE - In this Thursday, March 30, 2017 file photo, soccer coach Claudio Ranieri waves from a balcony of Rome's Capitol Hill, after receiving an honorary award for his work at Leicester City. The arrival of Claudio Ranieri as Fulhams new coach should ensure an end to the chaotic selections, loose defending and naive approach that marked the teams turbulent first three months back in the Premier League. (AP Photo/Andrew Medichini, File) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI, FILE

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έβγαλε το καπέλο στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και σε όλα όσα πρεσβεύει ο Σουηδός φορ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, τονίζοντας ωστόσο πως η Σαμπντόρια δεν αρκεί να περιορίσει μόνο αυτόν για να μείνει όρθια στο "Σαν Σίρο".

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποτελεί σημείο αναφοράς για την Μίλαν τη φετινή σεζόν αφού με την πληθωρική παρουσία του έχει τους ροσονέρι μέσα στο κόλπο του τίτλου ενώ κατάφερε να επιστρέψει στην εθνική Σουηδίας μετά από απουσία πέντε ετών και το γεγονός αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο Ιταλός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Σαμπντόρια με την Μίλαν για την Serie A και σε αυτήν έκανε ειδική μνεία για τις ικανότητες του 39χρονου δεινού στράικερ.

"Μίλαν, Νάπολι και Σαμπντόρια είναι οι ομάδες που σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι έχουν τους περισσότερους κερδισμένους πόντους.

Αυτό είναι ένδειξη πως έχουμε δουλέψει καλά και είμαι επίσης χαρούμενος για την Μίλαν, για τον Στέφανο Πιόλι, που ήταν παίκτης μου για τέσσερα χρόνια και του εύχομαι τα καλύτερα", δήλωσε αρχικά ο πρωταθλητής Αγγλίας το 2016 με την Λέστερ, για να προσθέσει:

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μίλαν με τον Ερυθρό Αστέρα για το Europa League
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μίλαν με τον Ερυθρό Αστέρα για το Europa League @ 2021 DARKO VOJINOVI/ASSOCIATED PRESS

"Η Μίλαν δεν είναι μόνο ο Ιμπραχίμοβιτς. Είναι σπουδαίος πρωταθλητής που κάνει τον κόσμο να καταλαβαίνει τι σημαίνει ποδόσφαιρο: θυσία, πάθος, σοβαρή προπόνηση, μεγάλη μαχητικότητα και τεράστια επιθυμία για βελτίωση.

Είναι ένας πολυσύνθετος πρωταθλητής που δίνει κίνητρα στους συμπαίκτες του με αποτέλεσμα να θέλουν από την πλευρά τους να δείχνουν πως έχουν μάθει πράγματα από εκείνον.

Η Μίλαν είναι διεκδικήτρια του τίτλου φέτος και εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να σταθούμε όρθιοι στο Σαν Σίρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2017 Andrew Medichini/Associated Press

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ