ΑΓΓΛΙΑ

Ρανιέρι: "Γιατί όχι τον τίτλο;"

Ρανιέρι: "Γιατί όχι τον τίτλο;"
Ρανιέρι

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι τόνισε πως η Λέστερ δεν είναι φαβορί για το πρωτάθλημα μετά το διπλό επί της Σίτι, όμως οι οπαδοί της μπορούν να κάνουν όνειρα.

Αυτή η Λέστερ θα τους τρελάνει όλους. Παίζοντας καταπληκτικά στην κόντρα νίκησε με 3-1 την Σίτι στο Μάντσεστερ και βρίσκεται μόνη πρώτη στην Πρέμιερ Λιγκ. Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Ρανιέρι τόνισε πως οι φίλοι της Λέστερ μπορούν να ονειρεύονται τον τίτλο.

"Οι οπαδοί μας κάνουν όνειρα μετά τη νίκη, αφού υπάρχουν πολλές σούπερ ομάδες. Εμείς όμως πρέπει να προσπαθήσουμε (για τον τίτλο), γιατί όχι;", είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και συνέχισε:

"Παίζουμε χωρίς άγχος γιατί το πρωτάθλημα δεν ήταν πρωταρχικός μας στόχος. Πρέπει να το απολαύσουμε. Αυτό το πρωτάθλημα είναι πολύ περίεργο, οπότε το μυαλό μας βρίσκεται πλέον στην Άρσεναλ. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα τέλη Απρίλη και τα δύσκολα παιχνίδια τότε (κλείνει με Γιουνάιτεντ, Έβερτον και Τσέλσι)".

Σε ερώτηση για το πρωτάθλημα και το ματς έχει διαμορφωθεί: "Είναι μία φανταστική στιγμή για την Πρέμιερ Λιγκ. Κανείς δεν ξέρει ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στο τέλος. Ελπίζω να μην αποκτήσουν πίεση και άγχος οι παίκτες μου. Πρέπει να το απολαύσουν και να έχουν αυτοπεποίθηση παιχνίδι με παιχνίδι".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ