ΙΣΠΑΝΙΑ

Ράμος: "Με πονάει που δεν μπορώ να παίξω για την Ισπανία"

Ο Σέρχιο Ράμος τρέχει για την μπάλα σε φιλικό ανάμεσα στην Ισπανία και την Ολλανδία στο Άμστερνταμ.
Ο Σέρχιο Ράμος τρέχει για την μπάλα σε φιλικό ανάμεσα στην Ισπανία και την Ολλανδία © 2020 DEAN MOUHTAROPOULOS/ASSOCIATED PRESS

Ο Σέρχιο Ράμος με ανάρτησή του στα social media εξέφρασε τη στεναχώρια του για την απουσία του απ' τις κλήσεις της Ισπανίας για το Euro 2020, τονίζοντας ότι χρειάζεται να ξεκουραστεί και να αναρρώσει.

Ο Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε τους 24 παίκτες που θα πάρει μαζί του στην αποστολή της Ισπανίας για το Euro 2020 και σε αυτούς δεν βρίσκεται ο Σέρχιο Ράμος. Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως μίλησε με τον παίκτη αποφασίζοντας να τον αφήσει εκτός εξαιτίας της κατάστασής του μετά απ' τον τραυματισμό.

Ο Σέρχιο Ράμος με ανάρτησή του σε προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media δηλώσει ότι πονάει για το γεγονός ότι δεν θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του. Ωστόσο, τόνισε πως χρειάζεται να ξεκουραστεί και να αναρρώσει, ώστε να επιστρέψει τη νέα σεζόν.

Η δήλωση του Ράμος

"Μετά από δύσκολους μήνες και μια περίεργη σεζόν σε αντίθεση με οτιδήποτε έχω ζήσει στην καριέρα μου έρχεται το Euro. Έχω παλέψει και δουλέψει κάθε μέρα, σε σώμα και ψυχή, για να μπορώ να φτάσω το 100 % για τη Ρεάλ Μαδρίτης και την εθνική ομάδα, αλλά τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως θέλουμε.

Με πονάει που δεν μπόρεσα να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου όπως επίσης που δεν μπορώ να παίξω για την Ισπανία. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι να ξεκουραστώ, να αναρρώσω πλήρως και να επιστρέψω του χρόνου. Πονάει όταν δεν μπορείς εκπροσωπείς τη χώρα σου, αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής.

Εύχομαι σε όλους τους συμπαίκτες μου καλή τύχη και ελπίζω να κατακτήσουμε το Euro. Θα είμαι άλλος ένας φίλαθλος που θα ζητωκραυγάζει από το σπίτι του" ανέφερε συγκεκριμένα ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Photo credits: © 2020 Dean Mouhtaropoulos/Associated Press

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ EURO 2020 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ