EURO 2020

Λουίς Ενρίκε για Ράμος: "Αν ήταν καλά θα ήταν στην αποστολή"

Ο Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας
Ο Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας 2020 AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Λουίς Ενρίκε ρωτήθηκε για την απουσία του Σέρχιο Ράμος και άλλων παικτών της Ρεάλ τονίζοντας ότι εάν ήταν καλά θα βρίσκονταν στην αποστολή για το Euro 2020.

Η απουσία του Σέρχιο Ράμος, αλλά και όλων των υπολοίπων παικτών της Ρεάλ από την 24άδα της Εθνικής Ισπανίας ενόψει του Euro 2020 προκάλεσαν ερωτήματα και ο Λουίς Ενρίκε έδωσε τις απαντήσεις του.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κλήθηκε να αναλύσει το σκεπτικό του πίσω από την επιλογή να καλέσει 24 και όχι 26 ποδοσφαιριστές τονίζοντας ότι δεν χρειάζονται παραπάνω αφού αγωνίζονται μάξιμουμ 18-19 παίκτες. Επιπρόσθετα, άφησε ανοικτό παραθυράκι για να υπάρξει έξτρα προσθήκη.

Σε ό,τι αφορά τον Σέρχιο Ράμος επεσήμανε ότι μίλησε μαζί του και πως ο βασικότερος λόγος που δεν είναι στην λίστα είναι η κατάστασή του μετά τον τραυματισμό του. Μάλιστα, επεσήμανε ότι πιθανότατα δεν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί μέχρι την έναρξη των υποχρεώσεων της Εθνικής Ισπανίας.

Στη συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε για την απουσία παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης από τις επιλογές του δήλωσε: " Εάν ο Καρβαχάλ και ο Ράμος ήταν σε κατάσταση να αγωνιστούν θα βρίσκονταν στη λίστα. Καταλαβαίνω ότι οι σύλλογοι θέλουν οι αθλητές τους να βρίσκονται στις Εθνικές ομάδες, αλλά την ίδια ώρα ζητάνε και να μην πηγαίνουν ανάλογα με το πρόγραμμα που έχουν".

Με αφορμή αυτές τις τοποθετήσεις του ο Λουίς Ενρίκε δέχτηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους για παίκτες που είναι στη λίστα και αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού όπως οι Λαπόρτ και Τραορέ και επεσήμανε ότι αμφότεροι θα είναι σε θέση να αγωνιστούν.

TAGS EURO 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ