ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ραϊόλα: "Η Ρεάλ έχει τα χρήματα για να αποκτήσει τον Χάαλαντ"

Ο Ραϊόλα έξω από το Καμπ Νόου το 2010, όταν διαπραγματευόταν τη μεταγραφή του Ιμπραχίμοβιτς στη Μίλαν από τη Μπαρτσελόνα
Ο Ραϊόλα έξω από το Καμπ Νόου το 2010, όταν διαπραγματευόταν τη μεταγραφή του Ιμπραχίμοβιτς στη Μίλαν από τη Μπαρτσελόνα AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο ατζέντης του Έρλινγκ Χάαλαντ, Μίνο Ραϊόλα, παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα "AS", όπου μίλησε για το μέλλον του πελάτη του, το οποίο είναι ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα ενόψει του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού.

Μπορεί ο Έρλινγκ Χάαλαντ να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ το 2024, ωστόσο η παραμονή του στους Βεστφαλούς μετά το καλοκαίρι, ειδικά αν η Ντόρτμουντ δεν προκριθεί στο Champions League της νέας περιόδου, δεν θεωρείται δεδομένη.

Γι' αυτό έχει φροντίσει και ο Ιταλός ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος τον προωθεί στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, μεταξύ των οποίων οι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 53χρονος ατζέντης σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα "AS" ανέφερε μεταξύ άλλων, όπως αναγράφεται στο εξώφυλλο της εφημερίδας: "Η Ρεάλ ενδιαφέρεται για τον Χάαλαντ και έχει τα χρήματα να το κάνει".

Φέτος ο Χάαλαντ έχει πραγματοποιήσει 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 37 γκολ και 11 ασίστ. Το όνομα του 20χρονου Νορβηγού έπαιξε έντονα και για την Μάντσεστερ Σίτι, όμως πρόσφατα σε συνέντευξη τύπου ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε ότι η Σίτι δεν θα αγοράσει επιθετικό, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, λόγω της πανδημίας.

Photo Credits: Manu Fernandez / Associated Press

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ LA LIGA BUNDESLIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ