ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Στην Ισπανία για συζητήσεις πατέρας Χάλαντ και Ραϊόλα

Μπαρτσελόνα: Στην Ισπανία για συζητήσεις πατέρας Χάλαντ και Ραϊόλα
TWITTER/SPORT.ES

Ο πατέρας του Έρλινγκ Χάλαντ και ο Μίνο Ραϊόλα βρίσκονται στην Ισπανία για να συζητήσουν με την Μπαρτσελόνα το ενδεχόμενο μεταγραφής που θα τον καταστήσει τον 2ο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία.

Το κόλπο γκρόσο επιχειρεί να κάνει η Μπαρτσελόνα με την απόκτηση του Έρλινγκ Χάλαντ. Ο πατέρας του Νορβηγού επιθετικού, ο οποίος εκτελεί και χρέη εκπροσώπου του, Αλφ Ίνγκε, μαζί με τον γνωστό ατζέντη Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος είχε συνεργαστεί στη μεταγραφή του παίκτη στην Ντόρτμουντ, προσγειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης στη Βαρκελώνη για να συζητήσουν με τη νέα διοίκηση των 'μπλαουγκράνα'.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της καταλανικής SPORT, ένας βοηθός του νέου προέδρου της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, παρέλαβε τους δύο άντρες από το αεροδρόμιο για να τους οδηγήσει στα γραφεία του συλλόγου για την έναρξη των διαπραγματεύσεων. Οι συζητήσεις γίνονται ύστερα από συνάντηση του πατέρα Χάλαντ και του Ραϊόλα με τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ.

Ο 20χρονος Νορβηγός αποτελεί τον νούμερο 1 στόχο του συλλόγου για το καλοκαίρι, έστω κι αν το κόστος μιας τέτοιας μεταγραφής εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 180.000.000 ευρώ. Οι Καταλανοί αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ωστόσο αυτή η κίνηση εκτιμάται ότι δεν θα επιβαρύνει μακροπρόθεσμα το σύλλογο, αλλά θα τον βοηθήσει να ανακάμψει.

Η Μπαρτσελόνα γίνεται η πρώτη ομάδα η οποία φαίνεται πως συζητά (ανεπίσημα) με την πλευρά του παίκτη, προλαβαίνοντας τον ισχυρό ανταγωνισμό, ο οποίος ίσως περιμένει το καλοκαίρι του 2022 και την ενεργοποίηση ενός όρου που επιτρέπει στον Χάλαντ να φύγει από την Ντόρτμουντ για μόλις 75.000.000. Τυπικά, η πλευρά του παίκτη δεν επιτρέπεται να μιλήσει με άλλη ομάδα, όσο υπάρχει σε ισχύ το συμβόλαιό του (εκτός αν βρίσκεται στο τελευταίο 6μηνο), με εκείνο του Χάλαντ με τους Βεστφαλούς να εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η SPORT, οι δύο πλευρές συναντήθηκαν για περίπου δύο ώρες. Ο Λαπόρτα επιβεβαίωσε και από κοντά όσα είχε εξηγήσει πριν από την εκλογική αναμέτρηση, σχετικά με την επιθυμία της Μπαρτσελόνα να αποκτήσει τον νεαρό διεθνή επιθετικό. Η πλευρά του Χάλαντ εμφανίστηκε κι αυτή θετική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ωστόσο η κουβέντα δεν κατέληξε σε χρηματικά ποσά είτε για τον παίκτη είτε για την Ντόρτμουντ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ημερομηνία προκαλεί αμφιβολία περί της εγκυρότητας της είδησης, ωστόσο το γεγονός ότι οι Ισπανοί γιορτάζουν τη δική τους αντίστοιχη Πρωταπριλιά στα τέλη Δεκεμβρίου, καθώς και το βίντεο της άφιξης των δύο αντρών εν πολλοίς πιστοποιούν τα γεγονότα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ