ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ραϊόλα: "Ο 5χρονος ανιψιός μου μπορεί να βρει τοπ ομάδα για τον Πογκμπά"

Ο Πολ Πογκμπά στο πλαίσιο αγώνα της Premier League μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Σαουθάμπτον
Ο Πολ Πογκμπά στο πλαίσιο αγώνα της Premier League μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Σαουθάμπτον @ 2021 PHIL NOBLE/ASSOCIATED PRESS

Ο διάσημος μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα, μίλησε σε συνέντευξή του στην "Athletic" για τους Έρλινγκ Χάαλαντ, Πολ Πογκμπά και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, εκθειάζοντας τις ποδοσφαιρικές αρετές των τριών πελατών του.

Πεπεισμένος πως οι Ιμπραχίμοβιτς, Πογκμπά και Χάαλαντ αποτελούν τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις παικτών που δεν έχουν ταίρι στα γήπεδα του κόσμου εμφανίστηκε ο Μίνο Ραϊόλα.

Ο διάσημος Ιταλο-Ολλανδός μάνατζερ τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στην "Athletic" πως ο Χάαλαντ μπορούσε κάλλιστα τον Ιανουάριο του 2020 να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα από την Ντόρτμουντ, ενώ επίσης προέτρεψε τον Ιμπραχίμοβιτς να συνεχίσει το ποδόσφαιρο για άλλα 10 χρόνια και ξεκαθάρισε πως είναι παιχνιδάκι για κάποιον να βρει μιά ομάδα κορυφαίου επιπέδου για τον Πολ Πογκμπά αν επιλέξει να αφήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για:

Τον Έρλινγκ Χάαλαντ: "Κάναμε όλοι λάθος με τον Χάαλαντ, έκανε τα πάντα πιο γρήγορα απ'ότι φαντάζονταν όλοι. Η ανάπτυξή του ήταν εκπληκτική. Πιθανότατα ήμουν πάρα πολύ επιφυλακτικός και εγώ όταν είπα "ας πάμε στην Ντόρτμουντ αντί να πάμε κάπου αλλού".

Είμαι τώρα πεπεισμένος 100% όπως όλοι, ότι αυτό το παιδί μπορεί να πάει σε οποιαδήποτε ομάδα, όπου θέλει, είναι ήδη σε αυτό το επίπεδο. Και θα μπορούσε να το κάνει το άλμα από πέρυσι. Υπήρχαν όμως τότε ομάδες που έλεγαν "ήταν στην Ζάλτσμπουργκ, θα τα καταφέρει σε άλλη ομάδα;"

Για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: "Θα πρέπει να παίξει άλλα 3-4 χρόνια για τον εαυτό του. Έπειτα θα παίξει άλλα 8 χρόνια όπου όλα τα έσοδα θα πάνε σε μένα. Οπότε, για μένα μπορεί να παίζει τουλάχιστον μέχρι τα 50 του χρόνια".

Για τον Πολ Πογκμπά: "Οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μού είπαν ότι είχα δίκιο εγώ, όταν αγόρασαν ξανά τον Πογκμπά. Επειδή δεν ήμουν εκείνος που ήθελε να φύγει ο Πογκμπά, ήταν ο Φέργκιουσον που δεν πίστεψε σε αυτόν.

Εάν είναι υποτιμημένος; Εξαρτάται αν το βλέπουμε από την πλευρά των επαγγελματιών ή των οπαδών. Εάν μιλάμε για επαγγελματίες, μιλώ με πολλούς τεχνικούς διευθυντές, προπονητές και μάνατζερ και υπάρχει μεγάλη εκτίμηση για τον Πογκμπα.

Την ημέρα που ο Πογκμπά δεν θα έχει ομάδα, εκεί θα μπορούμε να πούμε αν υπάρχει αρκετή αναγνώριση για την αξία του ή όχι. Εάν όμως τώρα με ρωτήσει κάποιος "μπορείς να του βρεις ομάδα;", του απαντώ ότι και ο ανιψιός μου που είναι 5 ετών θα έβρισκε ομάδα κορυφαίου επιπέδου για τον Πολ".

Photo Credits: @ 2021 Phil Noble/Associated Press

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΜΙΛΑΝ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ