NATIONS LEAGUE

Ραϊόλα για τις αποδοκιμασίες προς τον Ντοναρούμα: "Είμαι αηδιασμένος, γιατί δεν τον υπερασπίστηκε η Μίλαν;"

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας
Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο διάσημος μάνατζερ και εκπρόσωπος του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, Μίνο Ραϊόλα, πήρε θέση για τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του τερματοφύλακα της Παρί από τους οπαδούς της Ιταλίας, κατηγορώντας ανοικτά τη Μίλαν ότι δεν υπερασπίστηκε τον πρώην παίκτη της.

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα το βράδυ της Τετάρτης (6/10) επέστρεψε στο Σαν Σίρο, για να υπερασπιστεί την εστία της εθνικής Ιταλίας για τη φάση των ημιτελικών του Nations League κόντρα στην Ισπανία (1-2). Η υποδοχή ωστόσο, που του επεφύλασσαν οι φίλοι της "σκουάντρα ατζούρα" δεν ήταν και η πιο θερμή.

Συγκεκριμένα, πλην του ότι οι οργανωμένοι οπαδοί της Μίλαν κρέμασαν ένα πανό σε γέφυρα του Μιλάνου στο οποίο έλεγαν στον 22χρονο πορτιέρο ότι δεν θα είσαι ευπρόσδεκτός στην πόλη, φρόντισαν να του το δείξουν και στην αναμέτρηση.

Κατά το ζέσταμα των δυο ομάδων, ο "Τζίτζι" δέχτηκε αποδοκιμασίες και σφυρίγματα από μερίδα οπαδών, λόγω της "προδοσίας" του να μετακομίσει στη Γαλλία για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Μίνο Ραϊόλα, ο μάνατζερ του Ιταλού κίπερ, τοποθετήθηκε για το άσχημο περιστατικό και εξαπέλυσε κατηγορίες προς τον ιταλικό σύλλογο που δεν πήρε θέση να υπερασπιστεί τον άλλοτε παίκτη της.

"Είμαι αηδιασμένος από τα σφυρίγματα για τον Τζίτζιο και τώρα αναρωτιέμαι γιατί η Μίλαν δεν επενέβη επίσημα για να αποστασιοποιηθεί από τη διαμάχη και να τον υπερασπιστεί με κάποιο τρόπο, μετά από το πανό που κρεμάσαν σε μία γέφυρα του Μιλάνου. Θέλουμε να μιλήσουμε για τις απειλές; Σκότωσε κανέναν; Δεν το γνωρίζω. Προσπαθήστε να ρωτήσετε οποιονδήποτε, αν είναι πατέρας, τι θα πρότεινε στον γιο του: να μείνει στη Μίλαν ή να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν;", τόνισε χαρακτηριστικά στην Corriere dello Sport ο γνωστός ατζέντης.

TAGS NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ