ΡΟΔΟΣ

Ράγισε το... γυαλί

Ράγισε το... γυαλί
παναγιωτόπουλος

Ο έμπειρος τερματοφύλακας της Ρόδου Αντώνης Παναγιωτόπουλος θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα

Ο έμπειρος τερματοφύλακας των «ελαφιών» είναι δυσαρεστημένος τις τελευταίες ημέρες από κάποια σχόλια που γίνονται εις βάρος του σε blog των φίλων της ομάδας και το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να "ξεσπάσει" μετά το τέλος του αγώνα με την Ηλιούπολη.
Ο Αντώνης Παναγιωτόπουλος θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα και θα υπάρξει συνάντηση τις επόμενες ημέρες με τον Τώνη Μαρτίνη, την οποία μάλιστα προανήγγειλε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ μιλώντας στον TOP FM.

" Αυτό που διαπίστωσα είναι πώς ο Παναγιωτόπουλος διάβασε σχόλια σε κάποιο blog, όταν μάλιστα έγινε η αποχώρηση του Μαλλιάκα από την ομάδα. Προσωπικά δεν θεωρώ πώς είναι κάτι το σοβαρό με το οποίο πρέπει να ασχοληθούμε.

Αυτός που το έγραψε μπορεί να μην είναι και Ροδίτης αλλά από κάποιο άλλο μέρος της Ελλάδας. Ο Παναγιωτόπουλος έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα και είχα μαζί του κάποια κουβέντα μετά τον αγώνα. Θεωρώ το γεγονός είναι λήξαν. Περισσότερα φυσικά θα πούμε σε μια συνάντηση που θα έχουμε μαζί του στα γραφεία της ομάδας", είπε χαρακτηριστικά ο Τώνης Μαρτίνης.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους παίκτες παίκτες που θα φύγουν ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε: " Μετά τον Μαλλιάκα ο Μάρεκ Γκολεμπιεφσκι είναι ο παίκτης που πήρε το μήνυμα να βρει άλλη ομάδα να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου προπονητή της ομάδας.

Θα φύγουν επίσης δυο – τρία παιδιά που θέλουν ψήσιμο και θα επιστρέψουν στην ομάδα για να βοηθήσουν αργότερα. Αναφέρομαι στις περιπτώσεις του Νικηταρά και του Τανγκάεφ".

Αναφερόμενος στις μεταγραφές είπε: " Δεν θα βιαστούμε. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο υπάρχει. Και χωρίς να υπολογίσουμε το κόστος εάν αυτό είναι λογικό. Δεν υπάρχει κάτι σίγουρο αυτή την στιγμή. Αλλά και δεν θέλουμε να βγαίνουν ονόματα στην κοινή γνώμη αφού δεν έχουμε κατασταλάξει πέρα του Κόντη σε κάτι άλλο".

Τέλος ο Τωνης Μαρτίνης μίλησε για την απουσία του κόσμου από τα τελευταία παιχνίδια λέγοντας: " Μας προβληματίζει η απουσία του κόσμου. Προσωπικά πιστεύω πώς ο πρωτεύων λόγος είναι η απουσία για πολλά χρόνια της ομάδας από τις μεγάλες κατηγορίες. Ο δεύτερος λόγος είναι πώς τα παιχνίδια μεταδίδονται τώρα από την τηλεόραση κι ο κάθε φίλαθλος προτιμά να μείνει σπίτι του και να δει τα ματς από εκεί παρά να πάει στο γήπεδο κι ο τρίτος είναι πώς υπάρχουν για όλους κι άλλες ασχολίες".












TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ